Můj kousek štěstí

Kvůli Burešové má doma dusno!

Jako seriálový Janek Linhart si na place se svou hereckou kolegyní užije bezpočet milostných scén, zdá se ale, že právě to je trnem v oku jeho krásné přítelkyni...

Díky seriálu Slunečná vystřelila Markovi Lamborovi popularita vzhůru jako šíp. Fanoušci a zejména fanynky s pravidelností hltají každý díl a s napětím očekávají, jak se vyvine vztah ústředních postav Janka a Týny.

Dlouho to tajil

Právě s představitelkou Týny Evou Burešovou by diváci Lamboru rádi viděli vrkat i v soukromí. Toho si jsou vědomi i tvůrci, a tak jim v seriálu naplánovali alespoň pořádnou dávku milostných scén. Diváci sice jásají, ovšem nadšená z toho rozhodně není Markova skutečná přítelkyně, misska Andrea Bezděková (26).

S usměvavou modelkou už seriálový fešák randí téměř rok, svůj vztah ale několik měsíců usilovně tajili. Dle svých slov hlavně kvůli tomu, že si chtěli dopřát soukromí. O to víc byl herec rozčílený, když je letos v zimě paparazzi nachytali na společné procházce. Je to ale opravdu ten pravý důvod, proč chtěl za každou cenu utajit svou přítelkyni?

Ach, ty líbačky!

Určitě si umí dobře spočítat, že atraktivnější je pro své fanynky jako tajemný, nezadaný chlap, s perspektivou zamilovat se do seriálové kolegyně, než s pohlednou partnerkou na krku... Bezděková si navíc svého partnera pořádně hlídá.

Důvod je jednoduchý – ještě se evidentně nesmířila s milostnými pletkami, které její přítel v rámci svých rolí má. Problém jí dělají zejména líbací scény.

Krutá vášeň

„Pracuji s tím, beru to tak, že je to práce, že je to v pořádku. Ale byla jsem i v divadle, a ty líbací scény... Přece jenom je to líbačka.

Nelíbáš se jen tak na ulici, ale je to práce a respektuju to,“ přiznala Andrea, která tedy rozhodně nebude fanouškem Slunečné, kde její milý skončí se svou hereckou partnerkou Burešovou v posteli snad v každém dílu. Co naplat, fanoušci si to žádají.

Vztah ve třech

Žárlivá misska už skoro ani nemůže přepnout na jiný program, aby tam na ni její domnělá sokyně v lásce nevyskočila. Popularity dvojice Lambora – Burešová si totiž všimli i na konkurenční televizní stanici a posadili je vedle sebe do poroty show Tvoje tvář má známý hlas.

A v rámci duetů si zde spolu také střihli pěkně žhavou scénu. Bezděková se bude muset smířit s tím, že po boku svého partnera sama jen tak nebude. Vypadá to, že jí Eva bude dělat společnost ještě pěkně dlouho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden