Moje šťastná hvězda

Kvůli čemu má těžké spaní?

V současné době neprožívá zrovna lehké období a každý den vyloženě trne strachy. O Simoně Stašové (65) je známo, že je pro ni rodina na prvním místě a udělala by pro ni první poslední.

Bojí se o zdraví svých rodičů

Její tatínek Břetislav (92) trpí Alzheimerovou chorobou a ona neustále čelí jeho zhoršujícímu se stavu. Jenže aby toho nebylo málo, maminka Jiřina Bohdalová (89) jí celou situaci zrovna dvakrát neulehčuje.

Chvíli totiž neposedí a riskuje tak dobrovolně své zdraví. V posledních dnech svíral Českou republiku velký mráz a vozovky i chodníky byly pořádně namrzlé. Jenže ani to Jiřinu nezastavilo od toho, aby šla ven.

Pořádně si natloukla

A malér byl na světě. Herečce podklouzly nohy a skončila v nemocnici. „Bouchla jsem sebou. Jsem starší člověk a nemám být tak rychlá, teď už to vím,“ dušovala se.

Nakonec skončila „jen“ s pohmožděnou páteří. Simona ale musela být úplně bez sebe. Ve svém věku by na sebe měla dávat obzvlášť pozor, avšak není tomu tak.

Nezajímá ji, že má dcera strach?

Herečka den co den nedbá rad svých blízkých a vrhá se do všeho po hlavě. Těžko ale říct, zda si uvědomuje, že tím neohrožuje jenom sebe, ale že tím přidělává starosti hlavně Stašové. Možná by měla opravdu trochu zpomalit. Její dceři by jistě spadl obrovský balvan ze srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden