Můj čas na kafíčko

Kvůli čemu nechala rodinu ve štychu?

Doma má herečka Petra Hřebíčková (40) známá ze seriálu Přístav, Svatby v Benátkách či z nového filmu Příliš osobní známost, dva malé syny a oficiálně je stále na mateřské dovolené.

Přesto má práce až nad hlavu a na rodinu téměř nemá čas. „Práce je moje terapie,“ říká o sobě Hřebíčková. Být mámou na plný úvazek, starat se nejen o děti, ale i o domácnost, to údajně není nic pro ni. A kdyby si prý nemohla odskočit od synů Šimona (4) a Mikuláše (2), které má se svým partnerem Matějem Dadákem (44) na natáčení, byla by to pro ni katastrofa. Zdá se tak, že má synů plné zuby. A to se na ně ze začátku těšila, zvláště když je měla tak pozdě. „Docela jsem se už bála, že je mít nebudu. Takže jsem za ně byla a jsem neskutečně vděčná, i když jsem před nimi byla hodně rozlítaná. A najednou jsem ta křídla musela sklapnout a chvílemi jsem se cítila jako v kleci, protože od dítěte prostě nemůžete odejít, kdy se vám zlíbí,“ tvrdila ještě nedávno.

 Proč nemá tolik času na své syny?

Když byli chlapci ještě miminka, tak se od nich nemohla hnout ani na krok. Nyní nastal problém v tom, že herečka si bere volno od dětí až příliš často a nechává svou rodinu tak trochu na holičkách. Přitom oni její péči ještě pořád potřebují. „Loni jsem točila tři filmy, takže péče o děti se musela v daných měsících rozložit na zbytek rodiny, babičky a v neposlední řadě také chůvy,“ přiznala Petra. Výčitky svědomí ji tak podle všeho rozhodně netrápí, protože babičky a chůvy se o syny dobře starají a chlapci je mají rádi. Petra se to snaží dohánět tím, že je s sebou bere občas i na natáčení.

Řvoucí malé dítě v karavanu!

Dvojnásobná maminka se vše snaží zvládat na sto procent. Ovšem děti by dle svých slov určitě netahala na svá divadelní představení, kam je vlastně ani brát nemůže. „Mít s sebou i jedno dítě je i tak náročné. Když jsem teď nedávno po dlouhé době natáčela bez dětí, uvědomila jsem si, jaká je to vlastně obrovská úleva. Nebo spíš jaký je to stres mít je tam s sebou. Sice se na to své dítě do karavanu těšíte, ale když pak zase musíte na plac a ono za vámi pláče, je to stresující. Zvláště když máte jako matka splašené hormony,“ prozradila Hřebíčková. Proto už nechce, aby synové za každou cenu byli s ní. Zároveň odsunula dlouhodobé pracovní nabídky na vedlejší kolej a přijímá opravdu jen ty lukrativní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden