Moje sladké tajemství

Kvůli čemu se hádají?

Jako by už spolu nedokázali být v jedné místnosti.

Manželství herečky Dany Morávkové (49), kterou mají diváci spjatu se seriálem Ordinace v růžové zahradě 2, bývá považováno za téměř idylické. Jenže jak sama prozrazuje, není to zdaleka tak dokonalé.

Čím svého manžela, hudebního skladatele Petra Maláska (56), s železnou pravidelností, a hlavně schválně vytáčí? Herečka přiznává, že nedokáže respektovat manželův zajetý rituál spojený se zájmem o aktuální dění.

Zprávy nemůže ani vidět

„Můj manžel ráno vstane, jde okamžitě do obyváku a pustí si ČT 24. Sleduje všechny zprávy, které se koronaviru týkají. Já za ním přijdu do toho obývacího pokoje a okamžitě mu to přepnu, takže on se na mě vždycky trochu zlobí,“ říká Dana a na rovinu přiznává, že už má všech těch depresivních zpráv, které se na ni z televize pořád valí, plné zuby.

A protože si chce udržet optimistickou náladu, raději si pustí nějaký film. Její volba prý často padne na něco ze sekce pro pamětníky.

Vydrží mu trpělivost?

Dana sama uznává, že má velké štěstí, že Malásek je takový kliďas, který se snaží zbytečným konfliktům ze všech sil vyhýbat. Proto prý raději, než aby se s manželkou dohadoval, vždycky kapituluje a odejde do své pracovny.

Dana tak trochu poťouchle dodává, že vlastně díky ní má manžel více času na skládání své hudby. Raději se ale nejspíš nezamýšlí, jak dlouho ještě Malásek vydrží být takhle tolerantní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden