Moje sladké tajemství

Kvůli čemu se nejčastěji hádají?

Slavný herecký pár Barbora Munzarová (47) a Martin Trnavský (49) patří k těm osobnostem, které si pečlivě hlídají informace o svém soukromí. Snad i proto se často stávají terčem nejrůznějších spekulací .

Avšak ani jeden z nich si z toho nic nedělá. Po jedenácti letech sice prý není vztah takový jako na začátku, což je pochopitelné, nicméně vloni nebylo co lepit, zkrátka prý nastal ten správný čas na svatbu.

Minulý rok zpečetilisvoji lásku svatbou

Na druhou stranu, zejména herečka prý přiznává, že nic není ideální a i oni se doma často dohadují. Výjimečně byla i docela sdílná a svěřila se, co je největším svárem jejich vztahu. Na první pohled působí Barbora jako křehká žena, ve skutečnosti v ní ale dřímá divoká motorkářka, která se s radostí proplétá ucpanými pražskými ulicemi.

Láska k silnému stroji však není vlastní jen jí, ale také jejímu manželovi Martinovi. Motorku mají ale jen jednu, takže se poměrně často stává, že se ráno před odjezdem do práce strhne spor o to, kdo pojede na motorce a kdo bude muset jet autem.

„Když máme oba našlapaný časový rozvrh a víme, že v přeplněné Praze se to jinak nedá stihnout, svedeme o motorku bitku,“ přiznává Munzarová. Pokud chtějí mít manželé klidná rána, možná by stálo za zvážení, že by si pořídili další motorku.

K tomu všemu by určitě předešly nepříjemným sporům, kvůli kterým ohrožují svůj vztah..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden