Můj čas na kafíčko

Kvůli čemu se spolu drsně hádají?

Nad manželstvím herečky Tatiany Vilhelmové Dykové (41) a zpěváka Vojtěcha Dyka (34) se začíná smrákat. Je to snad kvůli tomu, že mají rozdílné názory na budoucnost? Zatímco ona by měla ráda čtvrté dítě, divoký zpěvák se vidí na pódiu v Americe. Jak tohle dopadne?

Více než půl roku se spekulovalo o tom, že Táňa Vilhelmová Dyková (41) s Vojtou Dykem (34) mají velkou krizi, a nikdo nevěřil, že by jim vztah mohl dál vydržet. Naopak to vypadalo, že půjdou od sebe. Oni však svou utajenou svatbou na 1. máje ukázali, že jejich láska překoná vše a žádná překážka je nerozdělí. Táňa si změnila příjmení a hrdě s novým příjmením Dyková chlubí. Zajímavé je, že příjmení bývalého muže Pavla Čecháka (44) si vzít nechtěla.

Proč tak náhlá změna? Chtěl to on?

Po své první svatbě s filmařem Čechákem na to prý ani nepomyslela a nechala si své příjmení, protože už s ním měla zajetou kariéru. Proč se najednou rozhodla pro jiné příjmení až po boku svého milovaného Vojty? Všechno nasvědčuje tomu, že chtěla, aby Vojtovy fanynky věděly, že jen ona je Vojtovou ženou a žádné mladé, sexy krásky u něj nemají šanci. Nebo se snad prostě jen chtěla hrdě nést manželovo příjmení? Jako další důvod se zdá být také to, že společné jméno zkrátka více prodává. O tom by mohli vyprávět třeba Leoš (43) a Monika (38) Marešovi nebo Agáta (34) a Jakub Prachařovi (36).

Ušil si z ostudy kabát

Nedávno se Vojtovi podařilo udělat pořádný skandál. Možná, že si naši slovenští kolegové Vojtu na svůj ples v opeře pozvali naposledy. Nejen hosty totiž pobouřilo, jak bláznivě pojal své hudební vystoupení. Úplně totiž ignoroval jakákoliv společenská pravidla, a tak se na tuto luxusní společenskou událost oháknul podle svého. Na sobě měl sako s květinami a pod ním tričko s divokými náhrdelníky. Když se pak rozjel během vystoupení, odhodil boty a poskakoval po jevišti jen v barevných ponožkách. „Už jen sandály mu k těm ponožkám chybí,“ rýpali do někdejšího frontmana kapely Nightwork Slováci na sociálních sítích. Podle kterých prý neschopnost správně se obléct je charakteristická pro všechny Čechy. „Zpívat umí, ale to je tak všechno… Připadá mi velmi namyšlený,“ shodují se všichni. Přijde kvůli tomuto přešlapu o fanoušky? Těžko říct, ale snad ho zachrání Táňa jako úspěšná herečka. Ta působí ve filmových rolích většinou jako drsná žena. Nabízí se tedy otázka, jestli je taková i v soukromí.

Je taková dračice také v soukromí?

O Táně se povídá, že má ráda všechno pěkně pod kontrolou a pod drobnohledem. Takže se dá předpokládat, že domácnost herečky a zpěváka má jasně stanovená pravidla. Tatiana se sice chvíli prý snažila své přísné chování změnit, ale zdá se, že se vše už zase vrátilo do starých kolejí. Vojtovi přátelé tvrdí, že Táňa si ho hlídá jako ostříž a nepřeje si, aby se bavil s jinými ženami, což se dá pochopit. Jenže Vojtovi to údajně vadí. Táňu sice miluje, ale co je moc, to je příliš. Své ženě měl proto navrhnout, aby si do svých pracovních záležitostí navzájem nemluvili. Každý má jinou práci a zpěvák dle slov jeho kamarádů nechce chodit na natáčení s manželkou v patách. Občas musí vypnout a kvůli tomu prý přistupuje k jejich vztahu teď víc než vlažně. Přitom Táňa má s ním velké plány. Ráda by totiž, aby už zapracovali na vytouženém čtvrtém miminku, jenže se zdá, že mladý bouřlivák to vidí jinak. Má úžasně rozjetou kariéru a nechce se mu ji teď kvůli dalšímu miminku přerušit.

Dá přednost Americe, nebo své rodině?

Loni v New Yorku nahrál zpěvák svou novou desku D.Y.K., na které spolupracoval s prvotřídními hudebníky. Sám přiznal, že by chtěl prorazit v cizině: „Sjíždí se tam lidé odevšud, je tam velká konkurence, takže mít práci je tam skutečně cenný dar. Tím spíš, když všichni dobře vědí, že profesionálně odvedená práce jim může zase dohodit jinou práci. Přál bych si v Americe uspět, moc bych si to přál, ale nelpím na tom,“ míní. Zároveň si ale nedokáže představit, že by se od Táni vzdálil a o děti se starala jen ona. Chce se na výchově dětí také podílet. Moc dobře totiž ví, co výchova dětí všechno obnáší a že by to pro jeho ženu bylo složité. Táňa má kromě jejich společného malého synka Aloise (6) ještě z prvního manželství syna Františka (14) a Cyrila (11).
Jenže Táňa už další roky čekat nechce. Přece jen má po čtyřicítce a dobře si uvědomuje, že každým rokem se snižuje možnost otěhotnění, nehledě na to, že bude mít na výchovu čím dál méně sil. A to i přesto, že stále vypadá skvěle a jednačtyřicet byste jí nehádali. Jestli se jim podaří dohodnout, nebo se kvůli rozdílným názorům rozejdou, ukáže čas. Možné je vše, i když během sedmi let už spolu zvládli víc, než dost....

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden