Můj čas na kafíčko

Kvůli čemu změnila celý svůj život?

V poslední době toho bylo na herečku Elišku Balzerovou (69) moc, až ji nakonec okolnosti donutily zastavit se, vydechnout a uvědomit si, co je opravdu důležité. Sama Balzerová přiznala, že je na konci s dechem a dopadá na ni tíha jejího věku. Přece jen už není nejmladší a s věkem ji trápí zdravotní problémy. Na vlastní kůži pocítila, jaké to je, když se nešetří a pořád jen tvrdě pracuje. „Tělo vám takové vypětí vrátí a nakonec se tvrdě vzepře,“ prozradila herečka.

Musela už zvolnit, aby nepadla

V jejím věku je i obyčejná chřipka vysilující, což si nedávno zažila. Elišce v poslední nebylo nejlépe, cítila se unavená a práce, kterou vždy tak milovala, a do které dávala všechno, ji najednou úplně přestala těšit. Proto se rozhodla výrazně přibrzdit a odpočinout si. Nyní už nesáhne po každé roli, ale naopak je velmi pečlivě zvažuje. „Chtěla bych si teď dělat jen věci, na které stačím, a také nahradit rodině celá ta dlouhá léta, kdy jsem se věnovala jen divadlu a téměř jsem kvůli tomu nebyla doma,“ vysvětlila herečka své plány do budoucna.

Vnoučatům chce všechno vynahradit!

Dobře si totiž uvědomuje, že už se dostala do věku, kdy neví dne ani hodiny, a proto má ten nejvyšší čas začít si konečně trochu užívat a starat se o svou rodinu. Vždyť její dcera Adéla (36) má čtyři krásná vnoučata a ona by se jim jako jejich babička měla věnovat, což celou dobu nedělala. Stejně tak touží se věnovat více pozornosti svému manželovi, který celé měsíce postonával a potřeboval její péči. Ona ho však kvůli práci zanedbávala, takže si řekla, že je čas to napravit. Takže tráví čas se svým manželem Janem Balzarem (78), dětmi a vnoučaty, které kvůli touze vyniknout v herectví skoro nevídala.

Všechny nepříjemné události v posledních dnech ji přiměly zrevidování jejího hektického života. Když se tedy po náročném období dala zase znovu dohromady, hned se vrhla do víru zábavy se svými vnoučaty. Stará se o ně, vaří jim jejich oblíbená jídla a chodí s nimi na výlety. Do role babičky se tak naplno ponořila. Teď se však nabízí otázka, jak to bude s jejím milovaným hraním? Pověsí snad herectví kvůli vnoučatům na hřebík? To naštěstí ne. Sice ho prý omezila, ale přijímá jen takové role, které ji, jak sama říká, opravdu chytnou za srdce. Například přijala postavu šmrncovní babičky ve filmu Příliš osobní známost, který bude mít premiéru příští rok.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden