Moje sladké tajemství

Kvůli dluhům bývalého manžela přišla o krásný byt

Ačkoli je herečka Bára Štěpánová (61) známá tím, že má finanční problémy, ráda se obklopuje přepychem. A to i přesto, že kvůli dluhům svého exmanžela před několika lety přišla o byt.

O Báře Štěpánové (61) je všeobecně známo, že miluje luxus a drahé značkové oblečení a doplňky. Se svým druhým manželem Miroslavem Barabášem (59) si rádi žijí na vysoké noze a prý se chovají, jakoby jim patřil celý svět.

V Miroslavovi našla Bára velkou oporu

Ani tučné honoráře nestačily

Na tom by na první pohled nemuselo být nic divného, vždyť Bára už v roce 2014 naskočila do úspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě a protože si diváci její postavu oblíbili, jistě si během uplynulých let na honorářích přišla na slušnou sumičku.

Celá věc má ale jeden velký háček. Štěpánová se už dlouho potýká  s obrovskými finančními problémy a je veřejným tajemstvím, že kvůli dluhům svého exmanžela Luboše Rychvalského (56) přišla o byt na Vinohradech.

Dnes nemá ani na dovolenou

Bohužel, herečka si moc nepolepšila,´ani když se podruhé vdala. S exekucemi má totiž zkušennosti i Barabáš, takže Bára žije v neustálém stresu. Tím spíše, že současná doba herecké práci vůbec nepřeje.

Štěpánová si dokonce vloni v létě posteskla, že nemá ani na dovolenou. I proto je přinejmenším podivné, že se Bára dlouho chovala, jakoby se v penězích doslova topila.  Dokonce se kdysi chlubila tím, že v jejich velkém domě neuklízí ani ona, ani manžel, a že má na tyto práce hospodyni.

Opravdu je tak namyšlená?

A to není zdaleka všechno. O Báře se totiž už dlouho šušká, že je pěkně namyšlená. To se mělo projevit právě při natáčení Ordinace v růžové zahradě. Štěpánová se měla chovat přezíravě nejen k šatnářkám a maskérkám, ale i ke svým mladším hereckým kolegům.

Jakoby jim chtěla naznačit, že je mnohem důležitější, než oni. Zda jí tato sebedůvěra vydrží i letos, kdy má Ordinace v růžové zahradě zmizet z televizních obrazovek, nevíme.

Čekají ji krušné chvíle

Jisté je jen to, že Štěpánové nastanou pěkně krušné chvíle. Ačkoli se vloni v seriálu objevila jen v několika epizodách, honoráře za natáčení ji budou určitě citelně chybět. Tím spíše, že má patrně stále finanční problémy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden