Moje šťastná hvězda

Kvůli dluhům se zabil

Půjčoval si prý celý život. JIŘÍMU BRABCOVI (†63) přerostly dluhy přes hlavu a nakonec se uchýlil k tomu nejhoršímu – sebevraždě. Vůbec přitom nemyslel na to, že tu nechá manželku a malého syna.


Už od 60. let se řadil mezi nejúspěšnější country muzikanty. Jiří Brabec (†63)  je dodnes legendou. Na první pohled se mohlo zdát, že má všechno, realita však byla na hony vzdálená.


Zastřelil se na chatě


V roce 2002 stanul potřetí před oltářem s mladší zpěvačkou Šárkou Rezkovou (52) a pár měsíců nato se novomanželům narodil syn Dominik (17). Jen krátce po veselce se Brabec začal chovat divně, nic ho netěšilo a stále častěji se uzavíral do sebe.


Rezková ho prý několikrát přistihla, jak trhá složenky, které mu dorazily. Manžel ji ale ujišťoval, že o nic nejde, a ona mu uvěřila. Boužel 17. listopadu roku 2003 proletěla médii zpráva o jeho smrti.


Hudebník se zastřelil ve vypůjčené chatě v jižních Čechách. Jeho žena byla zdrcená a nemohla pochopit, proč to udělal. Zvlášť když měli malé dítě, které potřebovalo otce. Pak ale začaly na světlo světa vyplouvat fakta ohledně jeho obrovských dluhů.


Dluhy měl v řádech milionů


Částka, kterou dlužil, se  pohybovala kolem 11 milionů korun! Ty pak bohužel přešly na jeho vdovu. „Mám mu za zlé, že mě v tom nechal vymáchat. Nejvíce mi vadí, že si mě za těchto okolností vzal.


Přijde mi nečestné, že mi o těch strašných dluzích neřekl,“ netajila se a dodala, že neměla peníze ani na jeho pohřeb. Na ten se museli složit jeho přátelé.


Soud nakonec uznal, že vzhledem k délce manželství většina dluhů vznikla jetšě před svatbou a velkou část závazků jí odebral. I tak  ale skončila bez peněz.


Na krku měla nejen jejich společného syna, ale i dva další z předchozího vztahu.  Byla dokonce tak na dně, že sama přemýšlela o sebevraždě. Nakonec našla sílu žít, hořkost v ní ale už navždy zůstala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden