Moje sladké tajemství

Kvůli fetující dceři se musela zbavit manžela

Herečka Veronika Žilková (57), kterou televizní diváci znají třeba ze seriálu Všechny moje lásky, si v životě prošla několika etapami, které by nejraději vymazala z paměti. Jednou z nich bylo i období, kdy zjistila, že její dcera, bývalá modelka Agáta Hanychová (33), bere tvrdé drogy.

Vykrádala matce účet Ačkoli její závislost trvala téměř půl roku, milující rodiče dlouho nic netušili. Nejspíš to bylo tím, že Hanychová nemusela doma brát věci, které by pak prodávala, aby si mohla opatřit drogy.

„Finanční prostředky jsem totiž vyřešila tak, že jsem kradla mámě peníze rovnou z účtu,“ přiznala později bývalá modelka. Na všechno se přišlo až během rodinné večeře, když si Agáta šňupla další dávku pervitinu.

Z léčebny ji vyhodili Okamžitě následoval odjezd do DROPinu, a druhý den do léčebny v Jemnici. Tam ale zpovykaná Hanychová dlouho nevydržela. Protože odmítala v rámci terapie čistit podlahu zubním kartáčkem stejně jako ostatní klienti, tak ji z léčebny brzy vyhodili.

Do protokolu pak napsali, že je Agáta nepřizpůsobivá a nemá šanci na vyléčení. Přesto se Agáta k drogám už nikdy nevrátila. První dávku dostala ve škole Léčila se ambulantně v DROPinu a učila se dodržovat pevná pravidla.

„Nejlepším lékem pro mě byla vzpomínka na to, jak vypadaly a chovaly se holky v léčebně,“ přiznala bývalá modelka. Později také vysvětlila, jak do závislosti vlastně spadla. Ihned po svém nástupu do prestižní umělecké školy totiž dostala od spolužačky na přivítanou dávku pervitinu.

Vyhodila manžela Agátina závislost bohužel odhalila další závažný problém v rodině Veroniky Žilkové. Hereččin tehdejší muž Marek Navrátil (†55) byl totiž alkoholik, který odmítal léčbu, a proto svým chováním dával nevlastní dceři špatný příklad.

Žilková pochopila, že aby měla Agáta v boji s drogami šanci, musí Navrátila vyhodit. Manželství tak skončilo v roce 2005.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden