Moje sladké tajemství

Kvůli kolegovi odhodila svršky!

Padli si do oka, on je ale zadaný...

Před kamerou se herečka Kristýna Frejová (51) svléká jen velmi nerada. Při natáčení Zákonů vlka 2 ale musela udělat výjimku.

Přitom když četla poprvé scénář, kde si pro ni tvůrci přichystali milostné scény v negližé, vlítla na scenáristy a křičela, jestli se nezbláznili, že tohle chtějí po ženské těsně před žehem!

Temperamentní Kristýna mu prý pořádně zamotala hlavu.

Chemie, která se jen tak nevidí

Frejová se ale rozhodně nemá za co stydět, navíc když zjistila, že partnerem jí bude kolega Martin Finger (52), rychle pookřála. Pro toho má totiž slabost snad odjakživa a i pan režisér si pochvaloval, jaká je mezi nimi hezká chemie.

Na place mezi nimi přeskočila jiskra téměř okamžitě a do konce natáčení se od sebe prý nehnuli – až byli někteří kolegové z jejich tajemného špitání překvapeni.

Odvážná kráska se sice nijak netají tím, že už je roky bez partnera, a nějakou tu spřízněnou duši by uvítala, u Fingera to ale bude mít malý háček. Ten totiž žije s krásnou Barborou Vráblíkovou (37), se kterou má malého syna. Té dal před lety přednost před svou manželkou, herečkou Monikou Fingerovou (50).

Přesto možná není Frejová úplně bez šance. Proslýchá se totiž, že to herci s mladší přítelkyní zrovna dvakrát neklape. Všechno se mělo pokazit v době, kdy jí rázně řekl, že si ji nikdy nevezme. Od rozvodu totiž lituje, že nedokázal splnit svatební slib a manželství se mu rozpadlo.

Neúspěšný svazek ho poznamenal natolik, že už ho podle jeho slov před oltář nikdy nikdo nedostane. Jenže zatímco Finger už za sebou jeden zpackaný sňatek má, Vráblíková svatební šaty ještě neoblékla. A tak by si to pochopitelně velmi přála.

Oproti ní Frejová už žádné ambice na veselku nemá a to má Fingerovi hodně imponovat. Stále je to velmi atraktivní dáma, a mnoho mužů by se mu ani nedivilo, kdyby jí nakonec podlehl...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden