Můj kousek štěstí

Kvůli komu nechce zestárnout?

Můj kousek štěstí

Je to panika, či svědomitá preventivní údržba? Ať je to cokoli, jde o výsledek!

Lucie Benešová (47) bude šmrncovní babička! O tom není pochyb! Zvlášť, když krásná herečka dělá vše pro to, aby tělem a duší nezestárla ani o den. Kdo její postavičku jako lusk nejvíce ocení?

Babičky nutně nemusejí vypadat tak, jak je známe ze starých pohádkových příběhů, se šátkem na hlavě a shrbeným hřbetem. Důkazem budiž Lucie Benešová, která v prosinci radostně oznamovala novinu, že z ní bude sice mladá, leč babička.

Přírůstek do rodiny totiž očekává dcera Sára (22). „I když se cítím jako mlaďoška, tak se na tu novou roli moc těším,“ nechala se slyšet herečka. Nevystřídala ale prvotní nadšení z nové životní role záhy touha, dokázat všem, že ani jako

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden