Můj kousek štěstí

Kvůli komu ohýbá své tělo?

Nová řada taneční show StarDance se nezadržitelně blíží a její stálice Tereza Kostková (45) vypadá, jako kdyby se tentokrát chystala roli moderátorky vyměnit za roli soutěžící.

Postavu má i po čtyřicítce jako lusk a udržuje se ve skvělé formě. Žádné drastické diety za tím ale nehledejte, moderátorka ráda své tělo trápí úplně jinými způsoby.

Nvota chodí pěšky, protože nemá řidičák. Někdy ho vozí žena.

Cvičí denně

Často vyráží na dlouhé procházky a říká, že právě dlouhá chůze může za to, že vypadá tak skvěle. Na svých výšlapech se totiž vůbec nešetří. „Chodím na dvou nebo tříhodinové a některé dny třeba chodíme i čtyři hodiny. Miluju to. Strašně ráda chodím,“ rozplývala se začátkem léta nad svou oblíbenou aktivitou.

Tou ale její honba za fyzičkou rozhodně nekončí. Do krámu se jí hodilo i to, že v nově chystaném filmu vyfasovala roli instruktorky jógy. Do svého rozvrhu si tak připsala ještě každodenní cvičení.

„Potřebuju vypadat na kameře důvěryhodně, ohnout tělo tam, kam se ohnout má.“ říká moderátorka, která i díky pravidelnému cvičení jógy vypadá výborně a na to, jak bude ve filmu své tělo ohýbat, se jistě těší nejeden mužský divák.

Proč se trápí?

Cvičí ale jen pro svůj dobrý pocit, nebo je za tím něco víc? Možná jen nechce na podzim vedle vypracovaných tanečníků ze StarDance vypadat jako lenochod. Anebo je to ještě jinak? Přece jen to není tak dlouho, co sama přiznala, že by se nebránila dalšímu potomkovi.

„Ale po čtyřícítce je těhotenství rozhodně hodno zvážení,“ dodala. Není za tím úvaha, že jako budoucí matka by měla být co nejvíce fit? Ať je to, jak chce, její manžel, divadelní režisér Jakub Nvota (44), si může gratulovat. Takovou manželku mu může kdekdo závidět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden