Můj čas na kafíčko

Kvůli komu si Šebrle zvětšuje svaly? Jde na něj druhá míza?

Sexy svalovec a oblíbený moderátor na sobě opět začal tvrdě makat! Pro koho to dělá? Má spadeno na novou krásku?

Známý český moderátor, bývalý desetibojař, Roman Šebrle (42) přiznal, že šel do sebe! Nejen, že začal každý den běhat a tvrdě pracovat na svých svalech, ale rád si zajde s kamarády po diskotékách. Co stojí za tak razantní změnou slavného krasavce? Manželka ho snad už nudí?

Téměř každý večer se na vás na obrazovkách usmívá moderátor zpráv Roman Šebrle (42), Po boku má krásnou kolegyni, bývalou Českou Miss Gabrielu Laškovou, rozenou Kratochvílovou (27). Když se ti dva stali tváří večerního zpravodajství na Primě, všichni si klepali na čelo! Cože? Sportovec a Miss? Vždyť ani jeden neumí pořádně mluvit? Jenže Roman i Gábina všem pochybovačům vytřeli zrak! A stali se jednou z nejoblíbenějších moderátorských dvojicí. Okamžitě se samozřejmě začalo spekulovat, co spolu ti dva mají, když mezi nimi přeskakují pěkně horké jiskry. Gábina se po těchto spekulacích raději vloni vlétě rychle provdala, ale možná právě proto zůstává pro Romana jakýmsi zakázaným ovocem. Bývalý sportovec prý navíc čas v poslední době rád vyráží do společnosti s kamarády, kde si dá pár víneček a pak až do rána odvážně trsá na parketu. Co na to všechno říká jeho manželka Eva (40), se kterou je už dlouhých sedmnáct let?

Začne mu manželka utíkat i mimo běžeckou dráhu?

Žena mu potupně utekla!

Jeden z nejznámějších českých sportovců nebyl v poslední době zrovna ve formě. To dokázal i charitativní běh Prima Run, který se konal v pražském parku Stromovka 13. května. „Letos jsem nemohl běžet tak rychle, jak bych si přál, jelikož mám antibiotika a lékař mi to zakázal. Jsem ale rád, že vítězství zůstalo v rodině,“ komentoval svůj debakl sám Roman, kterého v závodu předběhla právě jeho vlastní žena Eva. Začne se se sebou zase účastník čtyřech olympiád něco dělat, aby mu jeho pohledná manželka nezačala utíkat i mimo běžeckou dráhu?

Už i jeho dvě děti si z něho začaly dělat legraci.

Velká sázka o pekáč buchet

Roman ukončil kariéru profesionálního sportovce před čtyřmi lety. Usedl do primáckého vysílání zpráv a to je na jeho postavě dost vidět. Všiml si toho i jeho syn Štěpán (14). A tak vznikla sázka! „Syn při pohledu na mou postavu řekl, že jsem snad nikdy nesportoval,“ zastyděl se Roman. A ono se není čemu divit, když dobrovolně vyměnil oštěp a tyč za moderátorský pultík. „Ještě loni jsem na tom dobře nebyl. Dlouho jsem totiž nic nedělal, jenom jsem se poflakoval,“ přiznal bez mučení Roman. Kromě občasného pobíhání na golfovém trávníku se mu do pohybu moc nechtělo. Všechno ale vzal zase pevně do svých rukou a teď každý den posiluje a běhá. Dokonce ho čeká výlet s koly do africké Keni pro nadaci moderátorky Lejly Abbasové (37). Ještě, že Roman není, jak sám říká, takový ten typický žrací typ. Jinak by místo vyrýsovaných buchet musel přijmout spíš několik na sebe navrstvených štrúdlů.

Ukončí jeho školní lásku jiná žena?

Kdo mu vrátí jeho zlato?

Už je to jeden dlouhý rok, co Roman přišel o to nejcennější z svých olympijských bojů. Jeho zlatá medaile z her v Aténách roku 2004 si asi už nastálo našla jiného majitele. Vše se odehrálo na turnaji středoškolských družstev v golfu ve Mstěticích, kam ji rodák z Lanškrouna přivezl místním dětem ukázal jako motivaci. To ale ještě netušil, že se bude domů vracet bez ní. „Ano, opravdu mi byla odcizena. Je to o to smutnější, že se to stalo na akci pro děti,“ vyjádřil se zdrcený Roman. Za nalezení nebo stopy k odhalení zloděje dokonce tehdy sliboval večeři a knížku Atény 2004 s osobním věnováním. Ani to ale k nalezení nepomohlo. A kdo by si myslel, že zlodějíček prošacoval známému moderátorovi drze kapsy, ten se plete. Roman ji podle všeho zapomněl na toaletě. Dobrý skutek ho tak vyšel pěkně draho. Uvidí ještě někdy svůj drahocenný kov?

Málem zemřel na kruté zranění

Moc často se nestává, aby takový vrcholový sportovec nadobro opustil svoji disciplínu a usedl raději za moderátorský stolek. Co k tomu světového rekordmana vlastně vedlo? Že by zlenivěl a měl už dost věčných tréninků a cestování? Samá voda! „Atletika není tak lukrativní sport, aby se člověk mohl zajistit,“ uvedl svoje rozhodnutí na pravou míru Roman. Peníze jsou hold vždycky až na prvním místě. Je tohle hlavní důvod, proč opustil svůj milovaný sport a vrhl se na dráhu moderátora? Nebo mu současné povolání přijde jako otci dvou dětí, syna Štěpána a malé Kateřiny (11) daleko bezpečnější? Před několika lety ho totiž při pobytu v Jihoafrické republice zasáhl oštěp! „Byla to moje chyba. Nejlepší jihoafrická oštěpařka měla zrovna trénink. Vždycky jsem si dával pozor, ale jednou jsem na to nemyslel a zrovna mě trefila,“ přiznal se Roman. To ale nebylo poprvé, co měl slavný český desetibojař namále...

Před smrtí ho zachránily zdravotní problémy!

Se svou současnou ženou běžkyní Evou se Roman seznámil už na škole. Všichni by tedy čekali romantické zamilované pohledy a schůzky na chodbě před začátkem hodiny. Oni se ale dali dohromady za úplně jiných okolností! Co se stalo? „Znali jsme se už dříve. Byli jsme na podzimním atletickém soustředění v Tatrách a zahynuli tam kluci z našeho týmu, kteří vzali s sebou i Evina přítele Martina Šimůnka. Byla to nehoda v autě,“ zavzpomínal na ne zrovna dokonalé začátky vztahu Roman, který se z výjezdu omluvil kvůli únavě a nalomenému zdraví. Tehdy se mu prý vyplatilo to, že se se svou budoucí ženou nebál bavit. Sblížení na Silvestra pak přerostlo v první rande v kině a dlouholeté manželství. Dokáže ale taková událost udržel pár pohromadě navždy? Přece jen se známý moderátor svou novou profesí dostává daleko více mezi spoustu mladých kolegyň a modelek než během své sportovní kariéry, kde si s kamarády sportovci tak maximálně zaskočili do vedlejší kabiny k běžkyním či atletkám. A do práce se podle svých slov mezi partu skvělým lidí vždy těší. Vydrží jim takhle láska nebo je čeká další tragédie vztahu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden