Moje sladké tajemství

Kvůli krutému rozvodu zůstává nadále sama

Po všem, čím si v životě prošla herečka Ivana Andrlová (58), je pozoruhodné, že ještě dokáže na tváři vykouzlit úsměv. Prošla si mnoha traumatickými zkušenosti jak v osobním tak i v pracovním životě. Před pár lety se veřejně rozebíralo, zda se její dcera Michaela Vyskočilová (29) snad dočista nezbláznila.

Vypadalo to, jako kdyby si procházela druhou pubertu. Chovala se prý dost panovačně nebo si třeba jen tak oholila polovinu vlasů na hlavě. Úletů prý měla na svém kontě nespočet. Andrlová údajně skončila na psychiatrii kvůli dceřině bláznivému chování.

Co bylo ale důvodem, kvůli kterému Michaela neustále trápila svoji matku? Rozvod desetiletí Zdá se, že se Michaela nedokázala vyrovnat s tím, že se zhroutil vztah jejích rodičů. Andrlová se totiž po patnácti letech manželství rozvedla s Ivanem Vyskočilem (72).

Ivana obvinila Vyskočila z toho, že ji hned dva roky po svatbě začal podvádět.

Soudní hádky se mezi nimi vystupňovaly natolik, že byly i často diskutované ve společnosti. Oba na sebe začali házet tu největší špínu a nakonec se přišlo i na to, že si byli vzájemně nevěrní. Andrlová o Vyskočilovi řekla, že hned dva roky po jejich svatbě začal střídat milenky jako ponožky. Naopak Ivan tvrdil, že byl s Ivanou celých patnáct let, ale ona prý poslední dva roky randila s někým jiným. Spekulovalo se o tom, že obě jejich verze splňovaly známé přísloví, na každém šprochu, pravdy trochu.

Celá situace nakonec vyvrcholila tím, že Vyskočil vtrhl k novému partnerovi Ivany domů, kde je prý načapal společně v posteli. Jenomže utajovaný muž na Vyskočila podal trestní oznámení. Nakonec se ukázalo, že po rozvodové situaci se Ivan vzpamatoval velmi rychle.

Ihned si totiž omotal kolem prstu moderátorku Anife Vyskočilovou (45). Jak se s tím ale smířila Andrlová? Tu to srazilo na koleno a zůstala opuštěná. Propadla silné panice Jak je vidět, tak si patrně Andrlová myslela, že se proti ní spikla celá společnost.

Kvůli tomu se uzavřela do sebe a na několik let dokonce téměř vymizela ze světa showbyznysu. Velmi zvažovala, jaké přijme herecké role. Důvodem bylo také údajně to, že Ivana propadla silným úzkostem a nedokázala vůbec komunikovat s lidmi. „Lidé, kteří říkají, že se ráno probudili a měli depku, nevědí, o čem mluví.

Nevědí, co to je skutečná deprese,“ zmínila přednedávnem Ivana. Dokonce řekla, že musela vyhledat odbornou pomoc. Podle zdrojů z jejího blízkého okolí neměli ani režiséři o herečku velký zájem, protože na ni prý nebylo spolehnutí.

Situaci jí neulehčovala ani její tehdy pubertální dcera. Herečka se prý vzpamatovala z nepříjemných zážitků až zhruba před šesti lety. Od té doby se znovu více objevuje na televizních obrazovkách a v divadle.

Toužili po ní známí herci Proč ale po krutém rozvodu zanevřela Ivana na muže? Vždyť o ni přitom byl takový zájem, že by si mohla jen vybírat. Spekulovalo se o tom, že do ní byl zakoukaný například herec Jan Čenský (57).

„Do Ivanky jsem byl zamilovaný, bohužel nešťastně, vždy jsme se o fous minuli,“ svěřil se Čenský. Prý vždy tajně doufal, že si s ní zahraje postelovou scénu, ze které měla Andrlová patrně pochopit, že k ní Jan chová vřelé city. Poté se také mluvilo o tom, že je do ní zakoukaný herec Jan Šťastný (53). Do Ivany prý byl zamilovaný už jako šestnáctiletý kluk a tehdy s ní hrál jeho první vášnivou scénu.

Jenomže Andrlová neopětovala lásku ani jednomu z nich. Kdoví, jestli se muži Ivaně opravdu tak znechutili. Před čtyřmi lety se totiž povídalo o tom, že si snad začala románek s mladým kadeřníkem. Spletla se i nyní? Se svým společníkem se ale již dlouho neukázala a vypadá to, jako kdyby se po něm slehla zem.

Dokonce se mluvilo o tom, že ji snad mladík využíval pouze pro peníze, proto od něho raději brzy utekla pryč. Od té doby se zdá, že je Ivana bez chlapa. Došla jí snad trpělivost a nepřipustí si už k sobě nikdy lásku? Jak je vidět, tak v současné době je spokojená a těší ji především její herecké role.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden