Můj čas na kafíčko

Kvůli manželce chtěl Šteindler spáchat sebevraždu!

Ačkoliv většinou bývá Milan Šteindler (59) veselá kopa, život mu uštědřil hned několik kopanců. Se svou bývalou manželkou si prožil hotovou noční můru. A přestože je už víc než rok po rozvodu, dodnes na svou bývalou manželku vzpomíná s hrůzou v očích.

Když si v roce 1990 Janku bral, vůbec netušil, jakým peklem si s ní projde. Po dvaceti letech společného soužití ale bylo jasné, že procházka růžovou zahradou to nebude. Byl totiž obviněný z toho, že údajně fyzicky napadl svého tehdy šestnáctiletého syna Olivera (27). Jejich vztah o té doby nestál za nic a ani dnes to není ideální. Navíc je pravda zřejmě daleko od verze, s níž jeho syn přišel.

Poleptala mu intimní partie lepidlem!

Jenže herec to nevzdává a snaží se mezi synem a ním překonat dlouholetou propast mlčení a pomluv. „S Oliverem už lépe komunikujeme, občas si i voláme, napíšeme,“ svěřil se nedávno Šteindler. Navíc se nakonec on sám stal obětí domácího násilí. „Žena mě roky psychicky i fyzicky týrala. Denně byl na pořadu řev a agrese. Fackovala mě, škrtila, mlátila pěstmi, kopala mě mezi nohy,“ vzpomíná ještě dnes s hrůzou. Vše vyvrcholilo tím, že mu poleptala intimní partie lepidlem! Poslední kapka pro něj byla, když ho manželka obvinila ze zneužívání jejich tehdy nezletilé dcery Johanky (19).

Obvinili ho ze zneužívaní jeho vlastní dcery!

Proč se chtěl zabít?

Musel na různá psychiatrická a sexuologická vyšetření, aby se nakonec prokázalo, že šlo jen o výmysl jeho zákeřné ženy. Jenže ani rozvod se nekonal v poklidném duchu. Navíc už tehdy nabyl Šteidler přesvědčení, že ho manželka podvádí s jeho příbuzným. Od loňského roku jsou sice rozvedeni, ale peklo prožívá dodnes, a to při pouhých vzpomínkách. „To mi bylo nejhůř zdravotně i celkově životně,“ vzpomíná se smutkem v očích. Navíc podle svých známých pomýšlel i na sebevraždu. Nejenže se mu rozpadla rodina, ale do toho všeho mu umírala i jeho matka. Pokud o sobě nějaký český umělec může skutečně popravdě říct, že byl na dně a pomýšlel na smrt, je to právě Milan Šteindler.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden