Moje sladké tajemství

Kvůli manželovi změnila život

V hlavním městě je úplně nešťastná.

Hvězda seriálu Odznak Vysočina Simona Zmrzlá (34) je původem z Brna. Její manžel ji ale po několika letech soužití přesvědčil, aby se s ním přestěhovala do Prahy. Ona teď ale trpí!

Po moravské metropoli se Simoně Zmrzlé (34) prý stýská čím dál víc. Na Brno byla zvyklá a její dcera Taťána (11), kterou má z předchozího vztahu, tam chodila do školy. Stěhování proto pro ně obě znamenalo velký stres a trvalo opravdu dlouho, než si zvykly na nové prostředí.

Proč tak najednou?

Zajímavé ale je, že její manžel Michal Hába (37) si předtím nijak nestěžoval, že opustil rodnou Prahu. Na druhém konci republiky měli svatbu, narodil se jim také dnes už čtyřletý syn a vypadalo to, že jsou nadmíru spokojení. Proč se tak najednou rozhodl, že se chce vrátit do hlavního města?

Chybí jí její rodina

Je sice pravda, že bydlet v Praze má pro oba partnery, zejména kvůli práci, jisté výhody. Na druhou stranu je ze slov Zmrzlé jasné, že z této životní změny příliš nadšená není.

„Život tam byl jednodušší. Tady člověk pořád řeší nějaké zácpy a dopravu. To je věc, kterou jsem pocítila, až když jsme se sem přestěhovali,“ svěřila posmutnělá herečka, kterou rovněž mrzí, že se už tak často nevídá se svojí maminkou. Ta jí navíc byla vždy oporou a pomáhala jí s péčí o děti.

Někteří jejich kolegové jsou přesvědčeni, že Hába příliš nedbá na to, co jeho žena cítí, a myslí jen na svou kariéru divadelního režiséra. Je možná proto jen otázkou času, kdy se bude chtít Zmrzlá do svého rodného města vrátit, a na Hábovi, který je synem překladatelky Dany Hábové (72), bude, jestli půjde s ní, nebo raději riskne konec manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden