Moje sladké tajemství

Kvůli milenci promarnila šanci stát se matkou

Rodiče na ni neměli čas. Tu největší lásku prý dostávala od babičky a dědy!

Není žádné tajemství, že Jitka Zelenková (70) měla dlouhé roky poměr se zadaným mužem. Protože nechtěla rozbíjet jeho rodinu, rozloučila se s myšlenkou, že se sama stane matkou.

Zpěvačka Jitka Zelenková (70) je bezesporu stále velmi atraktivní dáma, která si nemůže naříkat na nedostatek mužského zájmu. I proto je zarážející, že se nikdy nevdala a nezaložila rodinu.

Jitka Zelenková stále žije naplno.

Dlouho byla „ta druhá“

Jenže sama Jitka má pro to logické vysvětlení. Svá nejlepší léta totiž spojila s člověkem, který byl ženatý a měl se svou manželkou děti. A protože zpěvačka nechtěla rozbít jeho rodinu, dobrovolně se smířila s pozicí „té druhé“.

Ačkoli Zelenková dlouho tajila jméno svého milence, vše nakonec vyšlo najevo. Osudovým mužem jejího života nebyl nikdo jiný než známý český hudebník Ladislav Štaidl (†75).

Ladislav Štaidl byl jejím osudovým mužem.

Nechtěla být matkou za každou cenu

Ačkoli Zelenková stála dlouhé roky dobrovolně v jeho stínu, nikdy svého rozhodnutí nelitovala. Dokonce hovořila o tom, že z její strany to byla ta velká, nesobecká a osudová láska, kterou každý pozná jen jednou za život.

Když se ti dva rozešli, Jitka věděla, že jí šance na mateřství patrně proklouzla mezi prsty. I když později měla ještě několik milostných vztahů, nechtěla být matkou za každou cenu. Moc dobře si totiž uvědomovala, že děťátko potřebuje klidné zázemí.

Rodiče na ni neměli čas

Ona sama si však nebyla jistá, že by svému dítěti dokázala takový domov zajistit. Vždyť nikdy nezažila, jaké to je vyrůstat uprostřed milující rodiny. Jitku si rodiče přehazovali jako horký brambor a ona žila nějaký čas jen s tatínkem.

Když se potřebovala někomu vyplakat na rameni, šla prý za babičkou a dědečkem. „Ti mi dali největší lásku, kterou jsem kdy v životě dostala,“ vzpomínala už před lety zpěvačka a dodala, že její rodiče, jako vytížení muzikanti, na ni neměli čas.

Nemohla dítěti vytvořit domov

Ačkoli je Jitka Zelenková velice svobodomyslná žena, stále věří, že model klasické rodiny je to nejlepší, co může dítě dostat. Protože jako svobodná a stále zaneprázdněná zpěvačka nemohla dítěti vytvořit stabilní domov, raději se navždy rozloučila s myšlenkou, že by se někdy stala matkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden