Moje šťastná hvězda

Kvůli muži už nebude spát klidně

Bojuje s mnoha životními příkořími. Martina Preissová (45) nyní hraje hned ve dvou seriálech najednou, ale práce jí ke spokojenému životu rozhodně nestačí.

Svou kariéru by klidně vyměnila za to, aby byl její muž šťastný a už nikdy nemusel do léčebny. Byly totiž doby, kdy se musela o svého muže Martina Preisse (48) ve dne v noci starat a bála se o jeho život. Chtěl totiž spáchat sebevraždu.

Musela se vzdát své nemovitosti

Až nyní vyšlo najevo, že se kvůli muži musela vzdát i části svého majetku. Preissová zdědila nádhernou historickou nemovitost plnou kvalitního vína. O tu se starala její švagrová.

Budovu ale využívala herečka jako letní byt, kde trávila dovolenou, když si chtěla odpočinou od  civilizace. Každý jí tuhle možnost záviděl. Když se však manžel stal závislým na alkoholu, jezdit už tam nemohli.

V obklopení množství vína si Preiss zkrátka dovolenou užít nemohl, protože láhve lahodného moku v podzemí pro něj představovaly neuvěřitelné lákadlo. Proto si na trávení dovolené museli vybrat jiné místo.

Obětí přinesla spoustu

Na vinici už nejezdí. Pro Martinu to však není jediná oběť, kterou musela kvůli němu podstoupit. O dalších prý raději mluvit nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden