Moje sladké tajemství

Kvůli největší lásce svého života se svlékla do naha

Moje sladké tajemství

Po neúspěšném podnikání v zahraničí zůstali skoro bez peněz, tak našla zpěvačka řešení, jak z toho ven.

Už je to nějaký pátek, co Heidi Janků (61) oslavila šedesátku, a přesto stále vypadá skvěle. Jistě i proto, že po boku svého manžela Iva Pavlíka (†84) mohla být dlouhá léta hýčkanou a milovanou dívkou.

Stále půvabná Heidi Janků (61) je živoucím důkazem toho, že vnější krása bývá často odrazem duše. Z každého rozhovoru, který kdy poskytla novinářům, je totiž zřejmé, že se jedná o hodnou a laskavou dámu, která má smysl pro humor a navzdory své popularitě si nikdy na nic nehrála.

Milenec, manžel i rádce

Navíc každý, kdo zná její životní příběh, moc dobře ví, že si jedna z našich nejoblíbenějších zpěvaček v životě několikrát sáhla na dno, a přesto neztratila svůj nakažlivý optimismus. Už jen za to ji

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden