Moje sladké tajemství

Kvůli největší lásce svého života, zničila kamarádce štěstí

Moje sladké tajemství

Jiřího Zahajského podporovala, když bojoval s rakovinou, a do poslední chvíle pevně věřila, že se přece jen uzdraví.

Nádherná Jana Brejchová (81) nemívala o ctitele nouzi. Když už se do někoho zamilovala, šla za svým štěstím doslova přes mrtvoly. Stejně tomu bylo i v případě Jiřího Zahajského (†68).

Janě Brejchové (81) se dříve říkalo, že když se zamiluje, pálí za sebou všechny mosty bez ohledu na to, kolika lidem přitom ublíží. Když se jí samou láskou rozbušilo srdce, šla za novým vztahem hlava nehlava. Za sebou ale nechávala spoušť a zničené lidské životy.

Mladí manželé neměli kde bydlet

Lidé ji za to často kritizovali, jenže ona to viděla jinak. Vždyť než by někoho podváděla, tak raději stávající vztah ukončila. Když se ale vdávala poprvé, bylo to tehdy ještě obráceně. Brejchové bylo sotva osmnáct let, když si

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden