Můj čas na kafíčko

Kvůli obřím dluhům dorazil exekutor!

Není to tak dávno, co si herec Martin Hofmann (40) zahrál v divácké „bombě“, v seriálu Most!, ve kterém přímo zářil. Jak se ukazuje, neměl finanční problémy jen v roli, ale i v osobním životě měl co do činění s exekutory!

Manželka zaplatila jeho dluhy?

O co šlo a kolik dlužil? To nikdy neřekl, ale na základě výpovědí některých jeho kamarádů nešlo o zrovna malé částky. Co mu tehdy exekutoři sebrali nikdo neví, ale jak je vidět, herec si z toho vzal ponaučení! Vím, že se už vždy pokusím udělat všechno pro to, abych se znovu nedostal do závažných finančních problémů a exekucí,“ řekl v jednom z rozhovorů.

Dnes už se mu daří lépe, je ženatý a žádné problémy už nemá. Je mnoho lidí, kteří ani nemají ponětí o tom, že Martin s někým žije. Od roku 2014 je údajně ženatý s Nataljou H.Ž. (44). O koho se přesně jedná? Podle veřejné šeptandy pochází jeho manželka z Ruska. A rozhodně je v pěkném balíku, takže Hofmann si teď žije přímo v luxusu! Natalja totiž vlastní v Tróji vilu v hodnotě několika milionů a dokonce podle obchodního rejstříku podniká v realitách a firmy, které vlastní, mají roční obrat kolem 30 milionů korun! Takže se nejedná ani o žádnou rozmazlenou slečinku, ale pořádně ráznou ženu! Je ona odpovědná za to, že už se herec neplácá v dluzích?A vzal si jí z lásky, nebo v tom byl chladný kalkul? To si nikdo netroufá říct, protože Martin si své soukromí střeží natolik dobře, že ani nejlepší kamarádi nemají ponětí o tom, jaký vlastně je!

Proč přišel o peníze?

Možností je mnoho. Podle informací měl herec údajně provést několik nepovedených investic, kvůli kterým nakonec přišel o peníze. Jiní zase tvrdí, že si za to mohl z vlastní hlouposti, protože měl mít slabost k alkoholu.Ovšem jeho kamarádi přišli z šokující tvrzením! Podle nich měl všechny peníze „investovat“ do bujarých nočních večírků s prostitutkami. Při jedné takové akcičce byl herec dokonce načapán a následoval rozchod s jeho tehdejší partnerkou, herečkou Jitkou Čvančarovou (40). Je tedy více než možné, že měl dluhy nakonec kvůli své velké vášni ke krásným a dostupným ženám a alkoholu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden