Můj čas na kafíčko

Kvůli postavě sestry Iny z legendárního seriálu většina žen Andreu Čunderlíkovou opravdu nenáviděla!

Můj čas na kafíčko

Po listopadu 1989 dala raději přednost klidné práci v kanceláři.

Svoji největší slávu si prožila Andrea Čunderlíková (67) jako krásná mladá brunetka díky seriálu Nemocnice na kraji města. Byla to ale popularita, která uměla i zabolet - její postavu sestry Iny spousta diváků opravdu neměla ráda!  

Herečka Andrea Čunderlíková (67) vyrůstala v neúplné rodině. Chyběl jí táta. Nebylo to proto, že by se rodiče rozvedli; otec zemřel, když byla Andrea ještě v předškolním věku. Ještě v průběhu dětství se rozhodlo, čím se jednou krásná tmavovláska se slovenskou krví v žilách proslaví.

Na pražském Žižkově, kde žila s matkou a dvěma sourozenci, si filmaři vybírali nové tváře před kameru. Andrea neunikla jejich pozornosti. Dostala svojí první roli ve

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden