Moje šťastná hvězda

Kvůli práci si ničí svoje zdraví!

Většinu svého života se Tereza Brodská (53) kouření tak nějak přirozeně vyhýbala, s touhle nevábnou neřestí začala až ve svých pětačtyřiceti letech kvůli roli.


Postava, kterou hrála, měla kouřit, proto se Brodská prý učila poctivě šlukovat, aby její výkon byl důvěryhodný. Jenže kvůli pečlivé přípravě do toho herečka zapadla až po uši.


Pokušení neodolá


Pak si tu a tam zapálila i mimo natáčení a postupem času se z toho stal zlozvyk. Po osmi letech kouření se ale začalo prý tělo herečky nikotinu bránit. „Teď mám nějakou úpornou bronchitidu a cigarety mi přestaly i chutnat,“ svěřila se Tereza, která by měla kvůli těmto zdravotním problémům přestat okamžitě kouřit.


Jenže touha po tabáku je zřejmě silnější než obavy o zdraví. Brodská to ale nechce úplně vzdát, a tak se obrátila na všechny své blízké v okolí a prosí je, aby kdokoli ji uvidí s cigaretou v ruce, ji bez váhání dal přes prsty.


Nápad je to sice hezký, ale bude to vůbec fungovat? Těžké to bude mít herečka zejména v seriálu Slunečná, kde prý kouří každý druhý. Pokušení tak bude číhat na každém kroku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden