Můj čas na kafíčko

Kvůli rozchodu přišla Hunčárová o práci!

Doplatila na svou novou lásku! Lituje svého rozhodnutí?

Jsou spolu sotva pár měsíců a už začíná drobná blonďatá tanečnice Lucie Hunčárová (31) na své milostné poblouznění s hvězdou StarDance - italským kuchařem Emanuelem Ridim (43) doplácet! Tajné líbačky a romantické výlety do jeho rodné Itálie jsou sice jedna věc, ale stihla si Lucka uvědomit taky druhou část svého možná dost ukvapeného rozhodnutí?

Našel si za ni skvělou náhradu. Víme koho!

Se svým bývalým přítelem tanečníkem Janem Onderem (32) totiž neopustila pouze životního partnera, ale i toho tanečního a pracovního. Není tak divu, že budoucí společná vystoupení hvězdného páru jsou minulostí a Honza si za svou bývalou přítelkyni našel rychlou náhradu v podobě tanečnice benjamínka a vítěze soutěže StarDance herce Zdeňka Piškuly (18), krásné Veroniky Lálové (25).

„Ano, je to tak. Přišla jsem o svou práci kvůli rozchodu s Honzou, což jsem tak úplně nečekala,“ přiznala zklamaná Lucka. Bude ji teď muset nějakou dobu živit její nový přítel Manu nebo se jí z ošemetné situace podaří nějak vybruslit? Nebo se vykašle na tancování a začne vařit s italským hřebcem v jeho restauracích?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden