Moje sladké tajemství

Kvůli staršímu muži opustila typického mamánka

Moje sladké tajemství

Půvabná Heidi Janků (58) nebyla ve svém prvním manželství šťastná. Není tedy divu, že za sebou spálila všechny mosty a provdala se za hudebníka, který byl o třicet let straší než ona.

Věčně usměvavá zpěvačka Heidi Janků (58) vypadá, že jí nic nerozhází. Dokonce se zdá, jakoby si jen tak životem proplouvala na růžovém obláčku. Vždyť si vzala úspěšného hudebníka Ivo Pavlíka (†84), který nastartoval její kariéru.

Otec propil i její sirotčí důchod

Jenže vše není zdaleka takové, jak by se na první pohled mohlo zdát. Na počátku jedné velké lásky totiž stála nevěra. Než Heidi poznala svého druhého manžela, stihla se vdát a odejít z domu.

Snad proto, že její otec po smrti maminky propadl alkoholu, a jak sama zpěvačka později řekla, propil i její sirotčí důchod. Heidi tak zamávala bytu, ve kterém ji  nic nedrželo a pokusila se o nový začátek.

Manžel chtěl bydlet se svou maminkou

Bohužel, její první manžel byl typický

Zbývá vám 54% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden