Moje sladké tajemství

Kvůli své velké kamarádce jde přes mrtvoly

Moje sladké tajemství

Co všechno je ochotna jedna pro druhou udělat, mají vůbec zábrany?

Kolegyně Tereza Brodská (52) a Pavla Tomicová (58) moc dobře znají i stinné stránky popularity. A tak aby jedna druhou ochránila, jsou schopny i porušovat pravidla!

Ostřílené herečky, jako jsou Tereza Brodská (52) a Pavla Tomicová (58), které v současné době diváci pravidelně vídají v populárním seriálu Slunečná, dobře vědí, že si je lidé spojují s jejich postavami. A někdy to jde do takových krajností, že to může opravdu ošklivě komplikovat život. Tereza se proto rozhodla, že v tom svoji kolegyni nemůže nechat.

Maminka se bojí o její pověst

Známé herecké rčení říká, že maminka a pak režisér mají vždycky pravdu. Proto Tomicová prý všechny svoje role konzultuje právě s maminkou, které dává na posouzení každý scénář ještě dřív, než si ho přečte ona sama. Nejinak tomu bylo právě v případě Slunečné.

Jenže s ním nečekaně narazila a maminka nebyla zrovna nadšená. „Všichni mi tvrdili, že Ála Konvičková rozhodně není záporná postava. Vyprávěla jsem o tom

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden