Moje šťastná hvězda

Kvůli svým dětem se Etzler stále trápí

Prohlásil o sobě, že býval idiot. MIROSLAV ETZLER (58) teď sice podle svých slov prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě, přesto má velké trápení.


Momentálně žije s přítelkyní Helenou Bartalošovou (41), vychovávají spolu syna Samuela (4). Tady je vše v pořádku, klape jim to, klučina roste jako z vody. Trápení oblíbeného herce Miroslava Etzlera (58) je jinde. Se synem Kristiánem (21), kterého má s herečkou Zuzanou Bydžovskou (61), se nestýká vůbec.


Mladý muž ho před časem v podstatě zavrhl a nechce ho vidět. Neodpustil mu, jak se zachoval k jeho mámě, a že ji podváděl s kolegyní Vilmou Cibulkovou (59).


Herce však odsunuly  na druhou kolej i jeho dvě dcery, které má z prvního manželství. Markéta (29) ani Magdaléna (28) se k němu nehlásí. Přitom první jmenovaná má dvojčata, Etzler je tedy dědečkem.


S bývalou ženou se nestýká, údajně na něj zanevřela i její dcera Šimona.

Vše se ještě zhoršilo

Herec by prý vztahy moc rád napravil, vše se ale ještě zhoršilo ve chvíli, kdy se narodil Samuel. Dcery to podle něj nepřenesly přes srdce a dodnes se s tím zcela nesrovnaly. Problém je možná i v tom, že podle informací ze zákulisí českého showbyznysu už i Etzler částečně rezignoval.

Způsobil si to sám

Dokonce prý mezi kolegy řekl, že se nebude vnucovat někam, kde ho nechtějí. Na jednu stranu má vlastně pravdu, na tu druhou by si ale měl v první řadě uvědomit, co v minulosti prováděl a jak lidem kolem sebe ubližoval. Nakonec, vždyť sám přiznal, že až do pětačtyřiceti let si vážil svých úspěchů a kariéry a rodina ho nezajímala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden