Moje sladké tajemství

Kvůli touze po kráse si málem vzala život!

Moje sladké tajemství

Co dohnalo legendu filmu k tak zoufalému činu, jako je pokus o sebevraždu?

Oblíbená herečka Jana Švandová (74) přiznala, že si chtěla sáhnout na život. Naštěstí se jí pokus o sebevraždu nepodařil a vyvázla jen s pár modřinami. Co ji k takovému činu dohnalo?

K pomyšlení na sebevraždu může člověka dostat spousta věcí. Stres, finanční tíseň nebo – jako u Jany Švandové – nešťastná láska! Herečka se totiž nechala slyšet, že se zamlada pokusila spáchat demonstrativní sebevraždu, kvůli nedovolené lásce. Když na to přišli její rodiče, tak toho pak prý hořce litovala!

Byla kost a kůže

Každá žena se chce líbit. Jenomže herečka prý měla celý život problém s váhou. Jako malá musela dokonce jezdit do „výkrmných“ ozdravoven, aby přibrala pár kil navíc. „Dávali nám tam loupáčky se šlehačkou, abychom ztloustli. Nepovedlo se to. Byla jsem hrozně dlouho

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden