Moje sladké tajemství

Kým jste byli v minulém životě?

Každého, kdo věří na reinkarnaci, určitě někdy napadlo, kým dříve býval. Někteří věštci tvrdí, že se to dá poznat. Jak? Údajně z toho, co nyní prožíváte a jací jste.

Existuje množství případů, které naznačují, že skutečně žijeme život po životě. A přestože si na předchozí životy nepamatujeme, některé znaky, které nás charakterizují, na ně odkazují. Renomovaný profesor dr.

Jim Tucker, který se tématem reinkarnace zabývá, tvrdí, že duše vždy zůstává stejná, mění se jen naše fyzická podoba. Cítíte sympatii k nějaké profesi?

Teď už možná víte proč. Čím jste byli: vědec/vědkyně Co umíte: vynikáte inteligencí, rádi přemýšlíte a analyzujete

Milujete poznávání nových věcí a jste přirozeně orientovaní na vlastní úspěch.

Nevadí vám se klidně někde na dlouhé hodiny zavřít a studovat, protože to přece obohacuje vaše vědění. Zvládáte i několik prací najednou, a pokud své vědomosti můžete předávat další osobě, jste ve svém živlu.

Možná další povolání: učitelka, přepisovatelka knih, archeoložka

Čím jste byli: věštec/věštkyně Co umíte: dokážete předpovídat budoucnost a máte šestý smysl

Máte obdivuhodnou intuici a šestý smysl, který druzí nedokážou pochopit.

Rádi se věnujete ezoterice, a pokud vás někdo poprosí o pomoc, jste tomu otevření a okamžitě ochotni takovému člověku nabídnout pomocnou ruku. Často zažíváte nevysvětlitelné stavy vědomí.

Možná další povolání: šamanka, vědma, kouzelnice Čím jste byli: řemeslníci Co umíte: jste zruční a nebaví vás kancelářská práce u počítače

Jak se říká, skvělého řemeslníka aby člověk vyvažoval zlatem.

Platí to dnes a platilo to i kdysi. Nebojíte se jakékoli fyzické práce a svými zlatými ručičkami si dokážete vydělat pořádný balík peněz, což vám dělá radost.

Možná další povolání: kuchařka, pekařka, zubařka, lazebnice Čím jste byli: čeledín/děvečka Co umíte: nebojíte se jakékoli práce, rádi pracujete pod někým

Nevadí vám působit na podřízeném místě, protože neradi přejímáte za něco zodpovědnost.

Pokud vás váš nadřízený nehoní a nepoučuje, jste spokojení, i když vykonáváte rutinní práci. Máte jistý plat a to vám ke štěstí stačí.

Možná další povolání: lokaj, dveřník, kočí, posel, písařka, správkyně

Čím jste byli: lékař/lékařka Co umíte: staráte se o druhé a berete to jako své poslání

Pro druhé byste se rozdali, a to, co vás nejvíc naplňuje, je to, pokud někomu můžete nezištně pomoci.

Vyhýbáte se ryze materiálnímu přístupu k životu, víte, že jsou na světě mnohem důležitější věci, jako je například zdraví. Lidé vás mají rádi, protože vědí, že jste vnímaví a neskutečně empatičtí. Možná další povolání: chůva, jeptiška, pečovatelka o starší nemocné lidi)

Čím jste byli: obchodník/obchodnice Co umíte: máte šestý smysl na investice, umíte velmi dobře jednat s lidmi

Jestli v něčem opravdu vynikáte, tak jsou to výhodné prodeje a také koupě.

Nad vším jako první přemýšlíte v materiální rovině a veškerou energii věnujete tomu, abyste vylepšili své současné majetkové postavení. Vynikáte v šéfování i hospodaření se zisky a nabytým majetkem.

Možná další povolání: bankéřka, hospodář, statkářka

Čím jste byli: bojovník/bojovnice Co umíte: dokážete se zastat druhých, nesnášíte bezpráví

Odvaha je vám vlastní, stejně jako smysl pro čest.

Nebojíte se riskovat, ale ne bezhlavě. Vše si dopředu spočítáte. Pokud je někdo v nesnázích, obrátí se na vás, protože ví, že mu vždy pomůžete. Možná další povolání: voják, právnička Čím jste byli: panovník/panovnice Co umíte: je vám vlastní strojení a vychování

Okouzlující, autoritativní a vždy upravení.

Těžko snášíte nezdary a potřebujete obdiv druhých. Rádi se bavíte, ale umíte se vrhnout i do práce tak, že druhé zaúkolujete. Možná další povolání: majitelka usedlosti, šlechtična.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden