Moje sladké tajemství

Kyslík nás omladí zevnitř

Víte, že kyslík je téměř všelék? Dodatečný přísun kyslíku nám pomáhá překonat nadváhu, nedostatek energie, ale i další zdravotní potíže, a ještě k tomu nám pomůže zlepšit vzhled.

Většina z nás žije v nepříliš čistém ovzduší a je vystavena stresu. Nedostatek kyslíku ve vzduchu ovlivňuje výkonnost i dlouhodobou kondici. Usínáte unavení, trápí vás bolesti hlavy, máte oslabenou imunitu a každá rekonvalescence i po banální nemoci trvá moc dlouho.

Co je oxygenoterapie?

Pokud vás pronásleduje „permanentní“ rýma, neustále se vracející virózy a cítíte se opotřebovaní, je nejvyšší čas zkusit oxygenoterapii. Jde o léčebnou a regenerační metodu založenou na inhalaci přiměřených dávek kyslíku.

Význam spočívá ve větším a dokonalejším využití kyslíku, který se nachází v krvi. Účinky vdechování kyslíku se zvyšují s věkem. Starší lidé jsou na kyslík citlivější a působí na ně blahodárněji než na mladší věkové skupiny.

10 problémů, kdy prospívá:

 chronické akné
 potíže v klimakteriu
 celkově oslabený imunitní systém
 deprese
 artróza
 odbourání poruch výkonu  při stresu
 snížení náchylnosti k onemocnění
 zvýšení paměti a koncentrace
 snížení vedlejších účinků různých léků
 zlepšení celkového stavu organismu před každou operací

Kdy se nedoporučuje:

 při epilepsii
 při zvýšené činnosti štítné žlázy
 po transplantaci orgánů

Jen pár deci kyslíku

Pravidelná kyslíková terapie posiluje imunitu a slouží jako účinná prevence chřipkových onemocnění a různých viróz. Aby kyslík opravdu účinkoval, je vhodné si naplánovat alespoň 5 půlhodinových procedur, které si můžeme naplánovat v odstupu několika málo dní. Proto určitě není od věci vyrazit čas od času místo do vinárny do kyslíkového baru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden