Můj kousek štěstí

Láďa Hruška (38) byl napaden narkomanem!

Čím si tohle zasloužil? Láďa Hruška leží v bolestech a prořádně se ani nevyspí. Proč? Co komu udělal? Všechno se odehrálo úplně nečekaně. Aniž by tomu guru supervychytaných receptů dal jakoukoli příčinu. Vždyť je to milý usměvavý kluk, který by ani mouše neublížil.

Jenomže i když je šikovný a úspěšný a peníze se mu sypou do kapsy, osud jakoby se k němu pořád točil zády. Když se konečně vypořádal s tím, že byl vyhozen z televize, byl pro změnu brutálně napaden! Zaútočil na něho poblouzněný agresivní narkoman! Prý ho povalil na zem a zlomil mu klíční kost.

Což je velmi nepříjemné zranění. Nejnže velmi bolestivé. Hruška musel být okamžitě ošetřen v nemocnici a pořádně se teď ani nevyspí. Prý kvůli tomu musí ležet v polosedě! A to jak přes den, když odpočívá, tak v noci.

Dostal ortézu a bolavé místo bude muset nejspíš dlouho ledovat. Samozřejmě to pro něj znamená pořádnou čáru přes rozpočet v pracovních plánech. Televizní miláček bude teď muset pořádně zbrzdit. Přejeme mu alespoň, aby se brzy vykurýroval a mohl zase bavit diváky.

A pro příště – nechodit osamocen potemnělými parky nebo mít alespoň poruce pepřák, Láďo Hruško!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden