Moje šťastná hvězda

Ladislav Frej nemůže zapomenout na Galatíkovou

Proto se už neožení?

Už uplynulo mnoho let od chvíle, kdy nás opustila legenda VĚRA GALATÍKOVÁ (†69). Její manžel LADISLAV FREJ (73) se z té ztráty úplně nevzpamatoval.

Hvězda českého filmu Věra Galatíková odešla do hereckého nebe na sklonku roku 2007, kdy po dlouhém boji podlehla rakovině plic. Její životní partner Ladislav Frej se nemohl ze ztráty své lásky dlouho vzpamatovat a proti smutku bojoval neustálým hraním v divadle či v televizi.
Další impulz do života mu až po letech dala nová láska v podobě o 23 let mladší GÁBINY (52), jejichž vztah trvá již pět let. Vzpomínky na jeho osudovou ženu ovšem i nadále přetrvávají a se svou dcerou Kristýnou se stále nemohou vzpamatovat ze závěrečných bolestivých dnů jejího života.

Ke konci trpěla

V posledních měsících života populární herečky se zdálo, že její zdravotní stav se přece jen zlepšil a dostala se z nejhoršího. V následujících týdnech jí však rakovina zdolala naplno a herečka strávila několik posledních dnů upoutaná v nemocnici na lůžku. Neustále zde s ní ale byla její rodina, která stále doufala, že se jejich životní opora probere z nejhoršího. Jenže dcera KRISTÝNA (44) po letech prozradila, že maminka byla v té době se smrtí smířená a svůj odchod očekávala každým dnem. To potvrzuje i textová zpráva, kterou Galatíková poslala dva dny před smrtí své kamarádce, bývalé herečce MARKÉTĚ FIŠEROVÉ (56). Manželka MARKA EBENA (59) tehdy od své přítelkyně dostala poslední zdrcující zprávu: „Děkuju ti, Markétko moje milá, denně se modlím. Bože, dej mi sílu odejít smířená a se ctí.“

Ožení se někdy?

Na svoji osudovou ženu Frej nikdy nezapomene, přesto ví, že musí žít dál. I proto mu je oporou Gábina, s níž chodí řadu let. A i když se spekulovalo, že se schyluje ke svatbě, nakonec z toho sešlo. To vše nasvědčovalo tomu, že i přes nový vztah zůstává Galatíková jeho životní láskou. Uvidíme, jestli nakonec Gabriela s Ladislavem ruku v ruce přece jen neuslyší svatební zvony.

Galatíková nahrála svému muži vzkaz, který zazněl na jejím pohřbu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden