Moje sladké tajemství

Ladislav Mrkvička miloval, když se mu kůň opřel něžně o rameno

Moje sladké tajemství

Se zvířaty to uměl, s ženami a dětmi už bohužel ne. Sám o sobě otevřeně říkal, že nikdy nebyl dobrým partnerem ani otcem.

Báječný Ladislav Mrkvička (†81) měl v životě hodně lásek. Tou největší ale byli koně, kteří ho na rozdíl od žen nikdy nezradili. Není divu, že právě jim patřilo celé jeho srdce.

Pro herectví se Ladislav Mrkvička (†81) rozhodl z lásky ke slečně, jejíž jméno nikdy neprozradil. My ale tušíme, že se jednalo o dívku, která se později proslavila jako Robinsonka ve stejnojmenném filmu, Jaroslavu Tvrzníkovou (83). Ačkoli právě kvůli ní začal hrát ochotnické divadlo, jeho milostná romance vzala rychlý konec.

Z cirkusové kariéry nebylo nic

Ať už to tehdy bylo jakkoli, Ladislav se po maturitě dvakrát neúspěšně hlásil na DAMU. Protože mu ale nevyšel ani druhý pokus, začal pracovat stejně jako jeho otec v letňanské Avii. A nechybělo mnoho, a mohl se stát

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden