Můj kousek štěstí

Ladislav Ondřej - Všichni skučí, ale on založil vlastní firmu!

Patnáct let patřil ke stálému inventáři seriálu Ordinace v růžové zahradě, teď se zdá, že nebude mít do čeho píchnout.

Do Ordinace Ladislav Ondřej naskočil, když mu bylo pouhých čtrnáct let a do srdcí diváků se nesmazatelně zapsal jako nezbedný syn Čestmíra Mázla alias Petra Rychlého (55), se kterým si za ty roky vytvořili hodně blízký vztah.

Role Jakuba Mázla pro něj také představovala jeden z hlavních zdrojů příjmu, a tak se není čemu divit, že ho pořádně zaskočila zpráva, že celému seriálu bude brzy konec.

Uteklo to, z chlapečka je podnikatel s ostrými lokty. A Čechy mu jsou malé.

Podpásovka z televize

Pro něj i pro kolegy to byl šok „Překvapilo nás to, vůbec jsme to nečekali. Každý rok vycházely hoaxy o tom, že Ordinace bude končit, teď už je to bohužel pravda,“ přiznal Ladislav, že zprvu nepravdivé zprávy se staly pravdivými. Jeho seriáloví kolegové si také neberou servítky a mluví o ráně pod pás ze strany televize.

Jelikož divadla jsou nyní zavřená, pro mnohé z nich znamená konec natáčení konec stálého příjmu a všichni se pochopitelně bojí o svou existenci. Mazaný herec se rozhodl neponechat nic náhodě a rozjel vlastní projekt. A není to rozhodně malé sousto. Už jen proto, že byznys, kterým se nyní rozhodl jít, je na hony vzdálený divadelním prknům.

Buduje turistický rezort

„Dostal jsem nápad a s kamarádem obchodníkem jsme založili firmu, která pomáhá zprostředkovat výstavbu rekreačních nemovitostí na Bali,“ pyšní se začínající podnikatel, který zatím celý projekt zvládá řídit na dálku.

Takové kšefty ale vyžadují důkladný dozor a tak není vyloučeno, že se na exotický ostrov sám přesune. Nyní už ho tady totiž nedrží ani televizní seriál ani případná partnerka.

„Jsem sám, ale partnerku nehledám. Myslím, že na to není správný čas,“ má v hlavě jasno. Třeba na něj ale ta pravá láska čeká v indonéském ráji...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden