Moje sladké tajemství

Laďka Něrgešová: Hledá chlapy na internetu

Moderátorka bulvárního pořadu TopStar Laďka Něrgešová (42) má za sebou složité životní období. Během dubna se totiž po dlouhých jedenácti letech rozpadlo její manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem (45).

A jelikož jejich krize trvala už delší dobu, Laďka to odnesla i po zdravotní stránce. Během těžkých chvil totiž viditelně zestárla, a také hodně zhubla. Sice by člověk čekal, že si po tom všem dá od chlapů pokoj, ale vypadá to, že se Něrgešová novému vztahu tolik nebrání.

Jak si totiž jinak vysvětlit její zvýšenou aktivitu na sociálních sítích? Zpočátku sdílela hodně depresivní snímky, nejspíš jí dělalo dobře, když ji mohl někdo politovat a nastavit ramínko k vyplakání.

„Zase bude dobře a čas vše zahojí,“ snažili se ji lidé, komentující její snímky, uklidnit. V poslední době ale Laďka přehodila výhybku a snaží se ukazovat, že už je v pohodě a víc se usmívá. To samozřejmě vyvolává obdivné reakce.

„Čas nejde zastavit, ale vy jste to Laďko dokázala,“ dodal jí sebevědomí jeden z fanoušků. Jenže, opravdu Něrgešové tohle momentálně stačí? Nebylo by lepší podobná slova raději slyšet, než jen číst? Dobrý kamarád, který ji vyslechne je daleko lepší, než všichni internetoví fanoušci dohromady.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden