Moje šťastná hvězda

Lady Muzikál neztrácela optimismus ani na smrtelné posteli

Moje šťastná hvězda

Ještě hodinu před tím, než naposledy vydechla, zpívala ostatním pacientům a bavila je svým upřímným a nepřekonatelným humorem. Taková byla Laďka Kozderková.

Přestože osud vyměřil krásné a talentované LAĎCE KOZDERKOVÉ (†37) jen opravdu krátký pozemský čas, stačila se nesmazatelně vepsat do paměti nás všech.

Obdivovali ji nejen diváci, kteří milovali její nezkrotný temperament i přirozenou živočišnou krásu. Pro Laďku Kozderkovou (†37) měli slova uznání a obdivu i kolegové, protože dobře věděli, že se v ní skrývá talent, který se vidí jen málokdy.

Rozčilovala poroty

Měla sice nesporné herecké nadání, jako zpěvačka byla nepřekonatelná. Díky tomu si také vysloužila přezdívky Lady Muzikál nebo česká Barbra Streisand (79). Hudba Laďku obklopovala už od nejútlejšího dětství, které prožívala v rodném Brně v rodině známého skladatele a dirigenta Ladislava Kozderky (†86).

Nadání po něm zdědily všechny jeho děti. Babička z ní sice toužila mít baletku, ale brzy se ukázalo, že pro balet nemá dobře rostlá dívka tu správnou postavu. Zato si neustále

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden