Moje šťastná hvězda

Lahodné kuřecí prsíčko s fazolkami

Kuře, když se nepřipraví správně, může být vysušené. My vám ale představíme recept, díky němuž se vám prsíčka ukážou v tom nejlepším světle.


Suroviny:


3 až 5 kuřecích prsíček


čerstvě namletý pepř


sůl


1 citron


pár snítek tymiánu


olivový olej


200 g mražených fazolových lusků


2 lžičky mleté sladké nebo pálivé papriky


Postup:


Kuřecí prsíčka omyjte, osolte, opepřete a přidejte trochu mleté papriky. Pak je pokapejte olivovým olejem ochuceným trochou čerstvého tymiánu. Zmražené fazolky navrsvěte na alobal, osolte je, opepřete a opět pokapejte olivovým olejem. 


Rozpalte gril a prsíčka společně s fazolkami ogrilujte. U kuřecího prsíčka je zapotřebí, aby se grilovalo zprudka. Tak se nevysuší. Nakonec vše pokapejte citronovou šťávou.


Náš tip


Místo fazolek si můžete ogrilovat také bílý nebo zelený chřest.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden