Moje šťastná hvězda

Láká Kolečka na nahé fotky

Nafotila velmi odvážné snímky, na které prý bývalý milenec slyší. Co tím herečka sleduje?

DENISA NESVAČILOVÁ (31) všem vyrazila dech. Svlékla se pro pánský magazín. PETRU KOLEČKOVI (39) tím zahrála na slabé místo. Chce ho zpět?


Seriály Pálava, Dobré zprávy, nyní Půlnoční zpověď. Denisa Nesvačilová (31) je v kurzu. Usmívá se, kudy chodí. Jako by dávala najevo, že už je jí Petr Kolečko (39), který si nedávno vzal matku svého dítěte Anetu Vignerovou (35), úplně volný.


Možná je to ale jen póza. A herečka jde naopak velmi chytře na to, aby se přelétavý Kolečko, který si mezi ní a modelkou dlouho nemohl vybrat, zase přesunul k ní. Do tohoto scénáře by zapadaly i odvážné fotky, které nafotila v Londýně.


Má ujíždět na nahotinkách


Důvod je prostý. Povídá se, že scenárista má rád, když se kouká na podobné snímky. V zákulisí českého showbyznysu se dokonce říká, že Nesvačilová tehdy ještě svého milence Kolečka pořezala ve chvíli, kdy mu na mobil přišla hanbatá fotka od Vignerové.


Herečka si tak mohla uvědomit, že ho takové věci „berou“, a chtěla mu ukázat, o co přišel, když ji opustil. A také podle všeho vysílá vzkaz, že když bude chtít, má u ní dveře stále otevřené.


Pořádně ji sice ponížil, podle všeho si ale Nesvačilová nemůže pomoct a pořád ji to k němu táhne.

Vyčítá si svatbu?

Pro Nesvačilovou ale mohou hrát i další okolnosti. Některé informace naznačují, že se Kolečko začíná s Vignerovou nudit. Čemuž by se nikdo snad ani nemohl divit. Když si vzpomeneme na to, jak pendloval mezi oběma ženami, stát se tady může naprosto cokoli. A kdoví, co mu herečka tajně píše nebo jaké fotky mu posílá a čím dráždí jeho fantazii.

Někteří Kolečkovi známí tvrdí, že si „drbe hlavu“ a vyčítá si, že s Vignerovou udělal tak vážný krok, jakým je svatba. Ať je to, jak chce, teď už si nemůže jen tak sbalit kufry, aniž by to pro něj mělo další následky. Je klidně možné, že si scenárista myslel, že je Vignerová znovu těhotná. Proto mohl tak spěchat se svatbou.

Románek s kolegou?

Nesvačilová si asi uvědomuje, že v každém případě musí „našlapovat“ velmi opatrně. Jistě si pamatuje, jak ji část veřejnosti začala nesnášet ve chvíli, kdy prasklo, že odvedla tátu od rodiny. To nebude chtít opakovat.

Tím spíš, že kolují zvěsti o tom, že si měla cosi začít s hercem Lukášem Burianem (44), který se objevil například v seriálu Místo zločinu Ostrava. Zároveň je také uměleckým šéfem Divadla Radka Brzobohatého. Spolu tam hrají ve hře A je to venku! Vášnivě se líbají, mají i několik milostných scén. A prý si něco z toho přenesli i do běžného života.

To by jí neodpustili

Problém je, že Burian je už dlouhá léta s Annou Kulovanou (41), která hrála například v seriálu Velmi křehké vztahy. Mají spolu dvě děti. Tohle už by lidé Nesvačilové asi nikdy neodpustili. Možná je tedy Kolečko opravdu její momentálně jedinou šancí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden