Moje sladké tajemství

Láká na své tělo sexy kolouška?

Moje sladké tajemství

Chce všem dokázat, že i krátce před čtyřicítkou má stále mužům co nabídnout.

Málokterá herečka se tak často ukazuje svlečená jako Sandra Nováková (38). Skoro to vypadá jako zoufalý pokus o udržení pozornosti jejího partnera, režiséra Vojtěcha Moravce (33).

Spojit profesní a rodinný život není jednoduché ani pro herečku Sandru Novákovou (38), kterou si diváci zvykli pravidelně sledovat na svých obrazovkách v televizním seriálu Sestřičky Modrý kód.

Mohlo by se tak zdát, že to, že se během natáčení potkává se svým životním partnerem, režisérem Vojtěchem Moravcem (33), bude pro oba výhoda. Teď to ale vypadá, že to na ně má, bohužel, naprosto opačný vliv.

Začíná jim vadit, že spolu pracují?

Mnoho párů, z nichž oba působí ve stejném oboru, by se jistě shodlo na tom, že je příjemné mít společné téma. Když ale přijde řeč na

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden