Můj čas na kafíčko

Lákavě nemravná světoběžnice

Můj čas na kafíčko

Kráska, která není stydlivá a před kamerou toho umí ukázat opravdu hodně. Tak řada lidí charakterizuje herečku Nastassju Kinski (61). Říkají to ale obdivně, neboť Nastassje osud navíc nadělil pořádnou porci talentu.

Je jen málo hereckých osobností, které se mohou pochlubit tak výrazným charismatem jako Klaus Kinski. Měl ideální tvář pro ztvárnění padouchů, upírů a jiných nesympatických bytostí, a jak se ukazovalo, ani v soukromém životě se jeho vlastní povaha od těchto postav moc nelišila.

O to víc překvapí, že se stal otcem tak krásné a éterické bytosti, jakou je Nastassja Kinski.

Pořádek ve jménech

Klaus Kinski se ve skutečnosti jmenoval Nikolaus Günter Nakszynski a své slavné příjmení si vybral jen jako pseudonym. Dceru spolu s ženou, herečkou Brigitte Tocki, pojmenovali podle hrdinky slavného Dostojevského románu Idiot, a plné Nastassjino jméno tak

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden