Moje šťastná hvězda

Lamač ženských srdcí nemá v lásce zrovna štěstí

Moje šťastná hvězda

Těžce nesl, když se mu jako mladému rozvedli rodiče a on zůstal jen s tatínkem. Ani jemu však nevyšel sen o spokojené rodině.

Myslel si, že si jednoho dne najde ženu, po jejímž boku zestárne. To se ale JIŘÍMU DVOŘÁKOVI  (55) zatím nesplnilo. Ani tak ale nezahořkl a snaží se přistupovat k životu s pohodou a optimismem.

Mnohé divačky si uvědomily, že je Jiří Dvořák (55) prototyp prvorepublikového gentlemana až ve chvíli, když před necelými čtyřmi lety vyhrál soutěž StarDance.

Byl tehdy tak dokonalý, že se porotkyně Tatiana Drexler (59) nechala slyšet, že kdyby se v Hollywoodu točil film o slavném tanečníkovi Fredu Astairovi (†88), tak je naprosto jasné, kdo by ho měl hrát.

„Baví mě oblékat si smokingy, fraky, žakety. Vnímám je jako odznaky určité kultury a noblesy,“ vyjádřil se tehdy k této velké pokloně sám herec, který tím všechny velice překvapil.

Pilot, nebo tanečník? Ani jedno!

Tanci se však věnoval už v mládí a my můžeme být rádi, že u něj nakonec zvítězila láska k herectví, protože bychom

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden