Můj kousek štěstí

Láme mužům srdce

Tohle byste do ní neřekli. Něžná muzikálová hvězda a nyní také účastnice show Tvoje tvář má známý hlas, Markéta Procházková není až takový anděl, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Popleta hlavu nejednomu muži z českého showbyznysu. Tato talentovaná mladá dáma, zlomila srdce finalistovi první řady Super Star, zpěvákovi Tomáši Savkovi (33). Randili spolu dlouhých šest let! Po rozchodu s Tomášem se však žádné drama nekonalo, byť po tolika letech, rozchod nebyl úplně snadný. Nejvíce smutnili rodiny na obou stranách. Láska, ale bohužel vyprchala a nešlo s tím už nic udělat. Naštěstí ex partneři zůstali dobrými přáteli a tyto vztahy udržují dodnes. Poté našla Markéta pochopení v náručí dalšího muže ze showbyznysu.

Soužití s hercem, Janem Medunou (34), ale nesplnilo očekávání dvojice. Dnes ho zpěvačka hodností spíš jako kamarádský vztah, než soužití.  A také tomu odpovídá délka vztahu zpěvačky a herce. Milostní romance trvala pouhých osm, měsíců.

Anděl s ďáblem v těle

Svůdná a talentovaná Markéta, je pro muže jako magnet. A dávají jí to mladé krásce notně najevo. Nápadníci ji píši prostřednictvím sociální sítě pozvánky na rande. Bohužel pro ně, se zpěvačka jen omluví, že je už dva roky šťastně zadaná a zamilovaná do kolegy z divadla Davida Schimmera (35). Seznámili se na turné divadla Kalich, kde přeskočila pověstná jiskra a láska byla na světě. Herec si svojí milou nemůže vynachválit. Dle jeho slov, kromě toho, že je zpěvačka zatraceně sexy, má i další podstatnou vlastnost. Je velice milá a laskavá. A toho si všimli i diváci a divačky show Tvoje tvář má známý hlas, kteří jí svoji přízeň projevují jak na sociálních sítích, tak v reálu, když usměvavou zpěvačku potkají třeba v divadle po představení.
Rodačka z Jihlavy zpívá od svých třinácti let. V roce 2003 zkusila štěstí v regionální pěvecké soutěži Jihlavský slavík, kterou vyhrála. Úspěch zopakovala i jako absolutní vítězka televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy. Dnes je Markéta Procházková úspěšnou muzikálovou zpěvačkou a svůj nesporný talent předvádí i v show Tvoje tvář má známý hlas.  .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden