Můj čas na kafíčko

Langmajer se rozhodl opustit svou rodinu. Proč?

Hvězda filmů Bobule a komedie Babovřesky vypadá sice možná trochu jako tichá voda, ale herec Lukáš Langmajer (37) se rozhodně nenechá ničím a nikým utlačovat. Sám o sobě říká, že je prostě samorost, co potřebuje být sám.

Jen sám se totiž prý dokáže pořád- ně soustředit. Jenže to zase, tak dobře s manželkou, bývalou fotografkou Lucií (30) a dvěma malými dětmi Mikulášem (5) a nedávno narozenou Magdalénou (9 měs.) nejde. „Vlastníme chaloupku nedaleko Plzně a já se můžu kdykoli sebrat a odjet tam,“ práskl na sebe mladý herec. Začíná si tak trochu dělat, co jemu samotnému vyhovuje. To proto se nejspíš rozhodl co chvíli utíkat z domu a nechat svou rodinu samotnou? Sám sebekriticky tvrdí, že nic jiného než hraní pořádně neumí, jinak by se na to už dávno vykašlal. Chvíli si dokonce musel vydělávat i jako lepič plakátů nebo skladník.

Vymyslí Lucie něco, čím ho udrží doma?

Otáčí každou korunu

Loni zase přes léto rozvážel zboží pro jednu firmu, protože v oboru nebyla práce. To jeho o hodně známější bratr Jiří (51), se kterým se vzájemně příliš v lásce nemají, by měl možná rolí ještě víc, než má teď, ale kvůli svému dávnému úrazu při natáčení filmu Na vlastní nebezpečí si zranil páteř a dodnes dojíždí sto kilometrů na akupunkturu za osm set korun, aby se mohl alespoň trochu bezbolestně hýbat. Na dovolenou v nedalekém Holandsku sice Lukáš ještě ušetřil, ale aby toho nebylo málo, hned musel vydat peníze navíc policii. Co se stalo? „Přišla mi z Německa moje fotografie a výjimečně po mně nikdo nechtěl autogram,“ vysvětluje Lukáš. „Manželka potřebuje, abych sám našel dostatek sponzorů, abychom mohli slušně žít a ona nemusela chodit na brigádu,“ uzavírá herec. Jenomže s jeho nezodpovědně rychlou jízdou na dálnici to asi nepůjde.

Když cítí, že je toho příliš, utíká pryč

Nejsmutnější na tom je, že jeho malé děti ho jako tátu potřebují teď a ne až za pár let. Stejně tak jeho manželka, která je kvůli němu během jeho útěků doma na všechno sama. To ale Lukáše nijak neobměkčuje. „Jsem ten, který rodinu zabezpečuje, abychom měli co jíst a kde žít, takže to respektovat prostě musí,“ nechal se slyšet. A když je pro změnu doma, stejně spí kvůli dětskému pláči u syna v pokojíčku na zemi. Jak dlouho tohle budou oba snášet?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden