Moje šťastná hvězda
Láska jako trám, nebo jen flirt Pagáčové?
Láska jako trám, nebo jen flirt Pagáčové?

Manželství Patricie Pagáčové (35) se rozpadlo teprve nedávno. Jenže se zdá, že kráska už má náhradu. Otázka ovšem je, jak to s tajemným fešákem vlastně má.

Totožnost holohlavého vousáče, který se nedávno objevil po boku hvězdy ze seriálů Ulice či Jedna rodina, je zatím zahalena tajemstvím. Podle mnohých Patricie Pagáčová (35) nechce, aby veřejnost jeho jména znala.

Přestože sympatický chlapík pomáhá herečce s věcmi pro její dceru Bibianu (3), venčí její psy apod. Samozřejmě k mlčení může mít herečka své logické důvody. Nejčastěji se mluví o tom, že je případný vztah ještě příliš čerstvý na to, aby ho prohlásila za oficiální.

Objevují se však i hlasy, že je to jen kamarád, který jí pomáhá ve složité životní situaci. Což by také dávalo smysl.

Rozpad jejich manželství přišel nečekaně.

Rozchod stále bolí?

Není totiž žádným tajemstvím, že se blondýnka před pár měsíci rozešla s dramaturgem Tiborem Pagáčem (32). Nikdo to přitom absolutně netušil, vždyť partneři platili za pohodový a stabilní pár. Hodně lidí jim závidělo štěstí.

Najednou bum, konec. A kdoví, na co všechno zůstala Pagáčová sama, co musí zvládat. Je tedy klidně možné, že se jí pomoc kamaráda opravdu moc hodí. Třeba ji také pomáhá rozveselit ve chvílích, kdy jí není do skoku a stále ještě má v srdci bolest z rozpadu manželství.

Ona vztah nerozbila

Navíc se nedávno objevily informace, že Pagáč na jedné akci pořádně řádil s herečkou Denisou Nesvačilovou (33). Někteří lidé dokonce tvrdí, že je mezi nimi víc než jen přátelství. A doneslo se to určitě i Pagáčové. Těžko říct, jaké pocity to v ní vyvolalo. „Manžela jsem nikdy nepodvedla,“ tvrdila sympatická herečka jen chvíli po rozchodu.

Některé zprávy však naznačují, že on si jinou ženu najít mohl. Nebo měl „jen“ románek, který ale jeho manželka odmítla tolerovat, čemuž by se samozřejmě nikdo nedivil. Ať už ale důvodem jejich rozchodu bylo cokoli, určitě bude zajímavé sledovat, jaký vývoj bude mít případný nový vztah Pagáčové.

Jestli by šlo jen o tzv.  „převozníka“, který jí pomůže dostat se z nejhoršího, zábavu na pár týdnů, nebo je to opravdová láska.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz