Můj kousek štěstí

Láska jí ničí vztah se synem

Vztahy v rodině Hany Gregorové (67) nebyly nikdy úplně ideální a bohužel ani v současné době se nedá říct, že by se svým synem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (37) kdovíjak dobře vycházela. Vážné trhliny utrpěly jejich vztahy už před lety, kdy se herečka otočila zády k Ondrovi kvůli jeho první manželce. Zdá se, že teď jí vrací její chování i s úroky!

Dokud se prý matka nerozejde se svým podivným milencem Ondřejem Koptíkem (35), nechce se k ní syn údajně znát.

S ostudou se nesmíří 

Už před časem Ondřej Brzobohatý s manželkou Taťánou (32) tvrdě odsoudili chování Hanky a nesmyslné výstupy jejího o třicet dva let mladšího milence. Za zmínku rozhodně stojí Koptíkovy erotické básně, v nichž bývalý obchodní zástupce mobilního operátora odhaloval intimní detaily z milostného života s Gregorovou. „Svou prací a svými výstupy se oběma jménům mých předků snažíme s mou ženou dělat čest,“ uvedl Brzobohatý s tím, že tyto trapné kauzy jeho matky mohou jejich snažení v očích mnoha lidí jen brzdit.

Nemluvě o ostudě, které si rodina kvůli Koptíkovi užila opravdu plnými hrstmi. Lepší ani nepřemýšlet, co by si o tom všem myslel legendární herec a zesnulý manžel Hany Gregorové, Radoslav Brzobohatý (†79).

Ztratila fanoušky 

Nejenže se ke Gregorové nechce znát kvůli Koptíkovi její rodina, ale zády se k ní měla otočit i většina jejích fanoušků a někteří kolegové. Ti se opravdu jen těžko smiřují s tím, jak pošpinila památku svého manžela. „Je všem pro smích!“ objevuje se stále na sociálních sítích, kde se fanoušci bez ostychu vyjadřují k inteligenci Koptíka a k nepochopitelnému kroku Gregorové, která mu všechna extempore odpustila.

Nikomu to hlava nebere. Herečce je ale, zdá se, všechno jedno, hlavně, když má po svém boku mladšího milence. Je jí snad přednější než vlastní syn a památka manžela?

Msta za zradu?

Ondřej Brzobohatý má jistě hluboko v hlavě uloženou zradu z roku 2008, kdy mu jeho matka odmítla jít na jeho první svatbu. Muzikant se po pětiletém vztahu rozhodl oženit s přítelkyní Johankou Indrákovou (40). Gregorová, ale byla tehdy zásadně proti, protože tvrdila, že koordinátorka Novy se chce hlavně jmenovat Brzobohatá.

Svatbu herečka naprosto bojkotovala a schválně na ni s manželem nepřišla. „Půjdeme až na další svatbu. S Radkem si myslíme, že je na manželství ještě příliš mladý a celá ta svatba je zbytečná,“ nechala se slyšet Hana. Rodinu stmelila až smrt Radoslava Brzobohatého. Příchod Koptíka, ale rodinné vztahy opět zpřetrhal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden