Moje šťastná hvězda

Láska na první pohled skončila drsným rozvodem

Moje šťastná hvězda

Když se začalo šuškat, že se nad jejich manželstvím stahují mračna, byl to pro fanoušky velký šok. Všichni je totiž vnímali jako ideální pár.

Zpěvačka LUCIE VONDRÁČKOVÁ (41) a hokejista TOMÁŠ PLEKANEC (38) patřili k nejkrásnějším párům českého showbyznysu. O to více jejich fanoušky mrzelo, když se dozvěděli o jejich rozvodu a o tom, že si Plekanec brzy pořídil novou rodinu.

Půvabná Lucie Vondráčková (41) má lásku k hudbě v krvi. Její otec Jiří Vondráček (70) je známý český skladatel a maminka Hana Sorrosová (62) zase textařka. A to není zdaleka všechno. Luciinou tetou je populární zpěvačka Helena Vondráčková (73).

V kariéře se jí od počátku dařilo

Není divu, že se Lucie poprvé postavila před mikrofon už jako malá slečna. A od začátku se jí také velmi dařilo. A to nejen jako zpěvačce, ale brzy i jako herečce. Vondráčková stála poprvé před kamerou už v sedmi letech a od počátku devadesátých let uváděla známý televizní pořad Marmeláda.

Také se objevovala v různých pohádkách, takže se pro své vrstevníky stala hvězdou. A aby toho nebylo málo, Lucie jako

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden