Můj čas na kafíčko

Láska na první pohled vydržela Preissovým čtyřicet let!

Můj čas na kafíčko

Herecký pár Jana (72) a Viktor (73) Preissovi patří k nejzářivějším stálicím české scény. Platí to jak o jejich umění a oblíbě u diváků, tak v soukromí. Málokterá dvojice umělců spolu vydrží tak dlouho a překoná všechny krize a problémy!

Nejčastějšími místy, kde vznikají celoživotní lásky, jsou prý škola a práce. Jana a Viktor Preissovi jsou jedním z důkazů tohoto tvrzení. Seznámili se na pražské DAMU jako mladí talentovaní studenti herectví.

Byli hned od začátku úspěšní a v následném společném životě si dokázali vyjít vstříc ohledně kariéry svého protějšku. A nikdy si nehráli na něco víc… ani nemuseli. Diváci sami vycítili, že jde o bezvadně sehranou dvojici a své sympatie jim dávají najevo už několik desetiletí!

Oba si v dětství prožili smutek!

Na některé etapy svého dětství by Viktor Preiss nejradši zapomněl, hlavně na dobu, kdy mu

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden