Můj kousek štěstí

Láska natruc Dykovi?

Beáta Kaňoková sbalila kameramana!

Herečka ze seriálu Zlatá labuť si vyšla s přítelem, přestože se spekulovalo o jejich rozchodu. Jenomže věci mohou být jinak, než se zdají.

Beáta Kaňoková (34) se sice znovu ukázala s kameramanem Tomášem Koťasem (35), s nímž randí už od minulého roku, může to být ale jen její vnitřní „vzpoura“ a ukázka, že může svést, koho si zamane.

Chce snad vyslat signál směrem k Vojtěchu Dykovi (37), vedle kterého zazářila v seriálu Pan profesor? Hovořilo se o tom, že je mezi nimi mnohem víc, než jen souznění při práci. Nebo alespoň bylo. A herečka by tyto „dobré“ časy možná chtěla vrátit.

Koťasem se pochlubila už loni, spekulovalo se ale o rozchodu.

Ruce pryč!

Je tu ale několik háčků. Tím hlavním je zřejmě Dykova manželka Tatiana (44). Asi nelze předpokládat, že by se lehce vzdala, pokud by jejího manžela chtěla jakákoli jiná žena.

Dokonce se spekulovalo, že si Kaňoková s Dykovou měly nějaké věci před časem vyříkat. Beáta se pak přiznala, že má obavy, jestli Tatiana nežárlí. Zda to myslela v žertu, nebo vážně, je samozřejmě otázka.

Každopádně z toho lze usoudit, že mezi nimi cosi proběhlo. Možná bylo Kaňokové jasně řečeno, ať dá od Dyka ruce pryč. Protože to bylo zrovna v době, kdy se hovořilo se o jejich velmi dobrých vztazích před kamerou i v soukromí.

Má smůlu

A pak je tu Dyk, který měl dát Kaňokové jasně najevo, že rodinu rozbíjet nechce. Takže ať už mezi nimi něco bylo, nebo ne, v jeho očích to skončilo. Povídejte ale takové věci zamilovaným ženám!

Jestli k němu herečka stále něco cítí, Dyk to nebude mít snadné. Byť to nyní vypadá, že brunetka díky novému vztahu půjde dál.

Cukrování s Koťasem je pozitivním signálem pro jejího expartnera Tomáš Havlínka (30), s nímž má dceru Juditu (3). Ten si konečně dodal odvahy a oficiál­ně představil svoji novou přítelkyni, herečku Agátu Kryštůfkovou (29).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden