Moje šťastná hvězda

Láska, nebo pouhá vypočítavost?

Opravdu má Radek Filipi oči jen pro svoji partnerku Lucii Bílou, nebo to jen předstírá?

Už dlouhých sedm let spolu tvoří pár zpěvačka Lucie Bílá (57) a kulturista Radek Filipi (40). Opravdu je ale spojuje čistá láska, nebo je s ní Filipi jen proto, že ho rozmazluje?

Zpěvačka Lucie Bílá (57) dlouhodobě v rozhovorech říká, že si pro ni před lety přijel kulturista a její osobní bodyguard Radek Filipi (40) jako princ na bílém koní. Pevně tak věří, že je nikdy nic nerozdělí a po jeho boku jednou prožije krásný podzim svého života.

Trochu to ale vypadá, že jejich vztah uvízl na mrtvém bodě. Ačkoli ji mladší partner už v roce 2017 požádal o ruku a ona souhlasila, svatba stále neproběhla. Opravdu je s ní Filipi z lásky, nebo jen kvůli výhodám, které mu ze vztahu se zpěvačkou plynou?

„L + R = VŠL, velká šílená láska,“ napsala nedávno Bílá na sociální sítě ke společné fotce z dovolené v Rakousku. Na ní oba vypadají jako ten nejzamilovanější pár pod sluncem. Opravdu to ale tak je?


Je jeho jedinou ženou v životě?

Už nějakou dobu se říká, že Filipi nemá oči jen pro svou partnerku, ale občas se ohlédne i za mladšími dívkami. Ty často potkává v posilovně, kde má svůj skoro druhý domov. Je to kulturista, který navíc jezdí i na různé soutěže.

Bílou navíc cvičením také „nakazil“, a dokonce jí k letošnímu Valentýnu koupil běžecký pás s velkou obrazovkou. Může tak běhat v pohodlí domova. Navíc je jasné, že se plácl pořádně přes kapsu, protože podobné stroje vyjdou minimálně na několik desítek tisíc korun.

Pořád je to ale nejspíš Bílá, kdo utrácí za dárky více. Ví se o ní totiž už dlouhé roky, že umí své partnery hodně rozmazlovat. Třeba Filipimu měla údajně už v roce 2018 koupit motorku značky Harley Davidson, která měla přijít na více než půl milionu korun.

Povídá se, že právě kvůli luxusním dárkům je Filipi stále s Bílou. Pravda je, že zpěvačka podobně zahrnovala dary i své předchozí partnery. Nakonec to ale nestačilo a vždy to skončilo rozchodem, případně rozvodem.

Expartnera zaměstnala v divadle

Těsně před tím, než poznala Filipiho, randila Bílá s podnikatelem Petrem Makovičkou (45). Jejich láska trvala šest let, a i když se rozešli, zpěvačka s ním dodnes pracuje.

Zaměstnala ho totiž ve svém Divadle Lucie Bílé. Lucie Bílá byla v životě vdaná hned dvakrát. V letech 2006–2008 byl jejím manželem výrazně mladší zpěvák Václav „Noid“ Bárta (43).

Ačkoli spolu vydrželi dva roky, zpěvačka k němu byla velmi štědrá, protože mu koupila malé nahrávací studio za zhruba 3 miliony korun, motorku a také buginu. Pouhý rok pak byla manželkou pozounisty Stanislava Penka (49) a ani ten neměl přijít zkrátka.

Je to čistá láska?

Nezbývá tak než věřit, že je s ní Filipi opravdu z čisté lásky, a ne jen z vypočítavosti, jak se spekuluje. Pravda je, že po jeho boku vypadá Bílá opravdu šťastná a spokojená. Dokonce snad tak moc jako nikdy předtím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden